2777
2789

بچه ها من میترسم برای جنین ضرر داشته باشه، شما میزنین؟ 

هرکاری بکنی پس دامن همه ی زن ها رو سبز کن ای خدای توانا و مهربون من الهی آمین 🙏❤️ای پناه کسی که جز تو پناهی ندارد ای قادر مطلق❤️صلوات 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من امروز بهداشت بودم برا واکسن بچم .دوتا خانم باردار اومدن زدن 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
نه والا هنوز نزدم🙁ولی قطعا میزنم به زودی

شما نمی‌ترسی از زدنش؟ 

هرکاری بکنی پس دامن همه ی زن ها رو سبز کن ای خدای توانا و مهربون من الهی آمین 🙏❤️ای پناه کسی که جز تو پناهی ندارد ای قادر مطلق❤️صلوات 

منم نزدم🙁

❌نفر دومی هستم که صاحب‌این کاربریه❌    رضوانه هستم      سکوت در اثر بستن دهان نیست،                                 در اثر باز کردن فکر است،                                               هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!
نمیخای بزنی؟ 

چند هفته پيش رفتم بهداشت نزدن برام

سرشون انگار شلوغ بود گفتن شرايط نداري

منم بيخيال شدم 

بعد زايمانم ميزنم

خيلي بدهكاريم وامم جور نميشه ميشه برا اينكه وامم جور شه دعا كنيد خيلي ممنونتون ميشم❤️زهرام
دکتر به یکی از دوستامون گفته بود دو هفته بعد از زایمان‌ ، سینوفارم بزنه منم زمان حاملگیم نزدم الان ...

یعنی دکترش گفته بود تو بارداری ضرر داره؟