2777
2789

سلام دوستان متخصص نازایی تو قم کسیو میشناسید ک وقت تلف نکنه و تشخیصش عالی باشه؟

دکتر اشرفی چطوره دوستانی ک مریضش بودن....

خودم پنج ماهه پیش سودابه بیوس میرم...خوبه ولی خیلی طول میکشه درمانش...

یک سال و هشت ماهه اقدامم....خسته شدم دنبال ی دکتر خوبم ک هی امتحان نکنه بگه حالا این کارو بکن ببینیم چی میشه...

قشنگ تشخیص بده

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...

تنبلی تخمدان دارم خودم و پریودام از وقتی اقدام کردم نا منظم شده

اضافه وزنم دارم ک درحال کاهش وزنم

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیازدرمانی امتحان کردی

نه راستش...شنیدم خیلی خوبه اما چند نفر تو نی نی سایت خوندم بدتر شده  بودن...ترسیدم

برو طب اسلامی از دکتر ها فقط قرص وعوارضش میمونه 

هووووف ...والا این دکتر بیوس گفتن مثلا طب اسلامیه ولی کلی دارو شیمیایی بم داده🙄

لترزول و.....

توروخدا برام دعا کن خستم😔

عزیزم شما درمان شدید؟ 

سلام بله باردار شدم شکر خدا

ولی خب بچم مریضه

نمیدونم حتما صلاح خدا بوده

ولی خب تحت نظر دکتر اشرفی و با داروهاشون باردار شدم

سلام بله باردار شدم شکر خدا ولی خب بچم مریضه نمیدونم حتما صلاح خدا بوده ولی خب تحت نظر دکتر اشرفی ...

عزیزم  برای بارداری چه قرص هایی میداد بهت دکتر اشرفی؟

اللهم عجل لولیک الفرج 💚
عزیزم  برای بارداری چه قرص هایی میداد بهت دکتر اشرفی؟

کلومیفن آمپول اچ سی جی و اچ ام جی

دقیق یادم نیست ولی فک کنم همینا بود تو تاپیکای قدیمم هست بخون