2777
2789

باباتون؟؟؟ بعد ٣ سال اين جمله  رو بهم گفت تو دعواي امشب.... گفتم خدا منو ور داره راحت بشم گفت ايشالاااااا....

اقد تو دلم خورد شدم.... بهم گفت نيا تو اتاق پيشم بخواب.... ديگه نياي بهم بچسبي بوسم كني....

نزديكم بياي داد ميزنم😣

دلم ميخوام برم خونه بابام 😣

دارم اشك ميريزم فقط😣

چقدر ما زنها بدبختيم تنهاييم☹️

اينم بگم تا حالا خونه بابام اينا نرفتم قهر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه احساس میکنی مقصری با وجود اینکه حقنداشته دلتو بشکونه و اونارو بگه ولی سعی کن آروم باشی که آرامش و به اونم بدی. بهش بگو تو هر شرایطی هیچکدوم نباید جای خواب و عوض کنیم. آرومتر که شد عذرخواهی کن. اونم کوتاه میاد

و خدایی که بشدّت کافیست... 

بهش بگو غلط کردی

حمله کن جیغم زد ولش نکن😂

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 
اگه احساس میکنی مقصری با وجود اینکه حقنداشته دلتو بشکونه و اونارو بگه ولی سعی کن آروم باشی که آرامش ...

من كلا هميشه كوتاه ميام

هميشه تو دعوا ميرم نزديكش تموم شه

الان داد زد كه بياي نزديكم داد ميزنم برو بيرون 

تو دعوا حلوا پخش نمیکنن که.

اگه مقصری سکوت کن‌بزا آروم بشه خودش بیاد سمتت.اگرم مقصر نیستی‌ چند روز برو خونه بابات مهمونی

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤

نزار این جملات رو برات نقطه ضعف بدونه که اگه اینجوری باشه از این به بعد کلا توی کوچکترین دعواتون ازش استفاده خواهد کرد و زود میگه برو خونه بابات و ... فقط سرسنگین باش و خودت رو مشغول کن انگاری اصلا برات مهم نیست . هر چند که اصلا نمیدونم سر چی گفته؟ ولی خوب اگه بفهمه با یه جمله اش ناراحت شدی برای خودش سلاح خواهد کرد که به وقتش همش استفاده کنه