2777
2789
عنوان

اسکراب بدن قهوه 😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 13205 بازدید | 18 پست
منم موهای خیلی پرپشتی داشتم هیچ کلیپسی موهامونمیبست..یباررفتم موهاموصاف کنم برام انجام ندادگفت موهام ...

اره چون حنا گزاشتی نمیتونی رنگ کنی 

من همیشه مامانم می‌گفت موهاتو بپوشون چشم میخورن واقعا اعتقاد پیدا کردم به این موضوع 🤦

عزیزم قرص زینک بخور سه ماه 

منم تصمیم گرفتم دیگه از فردا روتین مو هامو مثل قبل انجام بدم 

باورت میشه من قبلاحتی برا موقع خواب کیسه ی مخصوص مو هام دوخته بودم 😂 

اما الان تنبل شدم از بعد عقدم 

سعی کن رو بالشتیت از جنس ساتن باشه یا ابریشم 

با شونه چوبی موهاتو شونه کن 

آب خیلی داغ تو حمام به ماهت نریز

اره چون حنا گزاشتی نمیتونی رنگ کنی  من همیشه مامانم می‌گفت موهاتو بپوشون چشم میخورن واقعا اعتق ...

ای پدر چشم بد درا...گل گفتی...والاتاچن ماه هم بیوتین هم یونی زینک میخوردم تاثیری نداشتن..

کاربر قدیمی ام 😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای پدر چشم بد درا...گل گفتی...والاتاچن ماه هم بیوتین هم یونی زینک میخوردم تاثیری نداشتن..

یعنی قرص زینک هم تاثیر نداشته 🥺 من میخواستم از فردا شروع کنم بخورم 😭

از فردا سعی کن به موهات برسی اگه ماسک مو یا درمانی ام پیدا کردی به منم بگو 🥺

یعنی قرص زینک هم تاثیر نداشته 🥺 من میخواستم از فردا شروع کنم بخورم 😭 از فردا سعی کن به موهات برسی ...

عزیزم یه شب قبل از حمام کف سرت و با روغن نارگیل ماساژ بده بعد کلاه رنگ بزار و بخواب صبح یه لیوان بزرگ قهوه دم کن با صافی تفاله اش و جدا کن آب قهوه رو ببر تو حموم موهات و که شستی قهوه رو بریز رو سرت و ماساژ بده و کلاه رنگ بزار تا ده دقیقه بمونه بعد با آب خالی بشور بیا بیرون عااااالیه من برای دخترم انجام می‌دادم ریزش و کامل قطع میکنه مو ها رو پرپشت میکنه ، از تفاله ی قهوه هم میتونی برای اسکراپ پوستت استفاده کنی