2777
2789
عنوان

دلم خیلی تنگ شده براش

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 116 پست
یسری مشکلات. اون طلاق گرفته اخیرا، تو نامزدی. روحیش خوب نبود. ب گفته خودش من خیلی حالش و بهتر کردم و ...

الهي عزيزم🥺🥺🥺🥺

بخدا منم مثل تو 

دارم كم كم خل ميشم از دلتنگيش 

هعي🖤🖤🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اوج خوشیم یادم میوفته و ناراحتم میکنه یادش. خیلی بده برای اولین بار عاشق بشی و طرفت همه جوره ایده ...

اون مارمولک بوده میدونسته چطور خام و وابسته آت کنه...و برات زبون ریخته و فقط برا رابطه می‌خواسته...خوب باتو نتونسته بخوابه  میخواد راحت با یکی دیگه بره بخوابه .عقل داشته باش دختر ..... ..خوبه مستقیم همه چی رو بهت گفته اگه خوب بود نامزدش ازش جدا نمیشد

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم
عب نداره عزیزم خودت و خالی کن... خدا ب دلت صبر بده الهی

ایقدر به خدا التماس کردم برگرده اینقدر تمنا کردم اینقدر باهاش حرف زدم ولی جوابی نگرفتم دیگه خستم از حرف زدن فقط میخوام بخوابم ۹ماه۱٠ماه ۱سال ۱٠سال حداقل تا وقتی که روز مرگم برسه🙃🖤

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗

اون مارمولک بوده میدونسته چطور خام و وابسته آت کنه...و برات زبون ریخته و فقط برا رابطه می‌خواسته...خ ...

زبونتون چه تنده.... مگه از جزئیات زندگیش خبر دارین که اینطوری پشتش میگین با این کلمات... واقعا حرف زشتی بود. از کجا میدونین این نامزدش و ول نکرده؟

خواهر چه طاقتي داري تو 🖤🖤🖤🖤🖤 خوبه زنده اي هنوز🥺🥺

نه اشتباه نکن من دیگه زنده نیستم فقط دارم نفس میکشم من خیلی ادم بدیم من قاتل احساسات و قلبمم🙃🖤

باید دووم اورد. تا مرز خل شدن. خدا به دلامون صبر بده

الان يك ماه و دو روزه كه منو يادش رفته

از زندگيش منو پاك كرده

و سهم من فقط اشك بود

پشت گوشي زار زدم ازش خواستم بمونه چون من عاشقشم گفت خسته شدم 

شنيد حالم بهم خورد ولي رفت

رفت 

رفت رفت🖤🖤🖤🖤

نه اشتباه نکن من دیگه زنده نیستم فقط دارم نفس میکشم من خیلی ادم بدیم من قاتل احساسات و قلبمم🙃🖤

🥺🥺عين من

يعني هر لحظه ميگم من اينقدر بي ارزش بودم؟

چرا منو نخواست؟

من دارم ميمرم از دلتنگي 🖤🖤

دور از جونت❤ چند سالته؟ چند سالش بود

هنوز خیلی جوون بودم واسه این دردا من هنوز ارزو ها داشتم من قبلا اونو داشتم ولی الان ندارم من الان لبه مرزم با یه شاه رگ خودمو خلاص کنم🙃💔

براشون مهم نیست. حتی یه ذره👌🏻

ابجي

من ازش متنفر بودم منو عاشق خودش كرد

ديد نفسم به نفسش بنده رفت🥺

قرص قلب ميخورم الان

اينم قسمت من از اين رابطه عاشقانه 

اون به كارش ميرسه من قرص قلب ميخورم