اون صورت قشنگش و اون قد و بالاش و اون موقعا که اسمم و صدا میزد اصلا یادم نمیره. هرچیزی و یادم بره اون صورت قشنگش یادم نمیره. میترسم بخاطر خیالش نتونم دیگه با هیچکس باشم. میترسم از تنهایی با خیالش😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو اوج خوشیم یادم میوفته و ناراحتم میکنه یادش. خیلی بده برای اولین بار عاشق بشی و طرفت همه جوره ایده ...
اون مارمولک بوده میدونسته چطور خام و وابسته آت کنه...و برات زبون ریخته و فقط برا رابطه میخواسته...خوب باتو نتونسته بخوابه میخواد راحت با یکی دیگه بره بخوابه .عقل داشته باش دختر ..... ..خوبه مستقیم همه چی رو بهت گفته اگه خوب بود نامزدش ازش جدا نمیشد
من مامان دو تا فرشته ام .دخترم هلن و پسرم کارن.... معجزه های خدا تو زندگی ایم..خدایا ممنونم
عب نداره عزیزم خودت و خالی کن... خدا ب دلت صبر بده الهی
ایقدر به خدا التماس کردم برگرده اینقدر تمنا کردم اینقدر باهاش حرف زدم ولی جوابی نگرفتم دیگه خستم از حرف زدن فقط میخوام بخوابم ۹ماه۱٠ماه ۱سال ۱٠سال حداقل تا وقتی که روز مرگم برسه🙃🖤