2777
2789

سلام دوستان، خواستم راهنمایی بگیرم که با ۱۵۰ تومان چیکار بهتره بکنیم؟ علم ورود به بورس و سرمایه گذاری رو ندارم، خرید طلا هم یه مقدار ریسکه، با این پول هم زمین خوبی که ارزش خرید داشته باشه پیدا نمیشه که به چشم سرمایه گذاری بلند مدت نگاه کرد، بنظرتون بذارم بانک با سود ۱۶ درصد خوبه(اگه بله، چه بانکی مناسبه)؟ البته از این میترسم ازرش پول تا سال دیگه خیلی کم شه.ممنونم راهنمایی کنید.

برو حال کن

الماس یک تکه زغال سنگ است که فشار را به خوبی تحمل کرده است.برای موفق شدن باید سختی هارا تحمل کرد.......              ما بده کسیو نخواستیم ولی هر چی زمین خوردیم صدای آشنا اومد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اهل حرفه هستین رو خودتون سرمایه گذاری کنین برین یه حرفه خاص یاد بگیرین وارد بازار کار بشین

خودم شاغل هستم دنبال یه سرمایه گذاری بی دردسر میگردم که کمترین ضرر رو داشته باشه

هر جایی شد زمین بخر فقط زمین

این پول زمین کشاورزی بود فروختیم، زمین باید موقعیت مناسبی داشته باشه که هم ارزشش بیشتر شه و هم راحت فروش بره، هر زمینی به درد نمیخوره میمونه رو دست آدم، ما دو ساله گذاشته بودیم برا فروش به زور مشتری پیدا شد. زمین خوب هم بخوای بری که قابلیت رشد داشته باشه گرونه

به صرفه بودنش هیچی، ارزش کل پول هم کم میشه تا یه سال دیگه، واقعا موندیم چیکار کنیم

نه میشه زمین خرید نه طلا ادم اواره میمونه😔

شاید بلد نبودم نگهت دارم... اما قبول کن توهم موندنی نبودی!
خودم شاغل هستم دنبال یه سرمایه گذاری بی دردسر میگردم که کمترین ضرر رو داشته باشه

باید تحقیق کنین تو یه کاری سرمایه گذاری کنین که الان متاسفانه هر کاری ریسکه چون فشار تحریما کارارو خوابونده 

میشه طلا خرید باهاش مثلا ولی تو بانک نزار اصلا چون ارزشش هر روز کمتر میشه

من تو اینستا پیج علی نویین اگه اشتباه نکنم فامیلشو فالو دارم خیلی کمک کنندس 

برای شماهایی که سرمایه اینجوری دارین هم کلاسای مختلف میزاره میتونین شرکت کنین