2777
2789

هزینه به صورت اقساط 

پایان هر ۵ جلسه

پس از رضایت

برای هزینه باهاتون راه میام نگرانش نباشید😉

سلام دوستان من معلم زبانم ۱۲ سالهیک کتاب اموزش مکالمه نوشتم  که میشه تو سی جلسه مکالمه و گرامرو یاد گرفت🦋🦋.هزینشم میتونید به صورت‌ قسطی "پایان" هر  5  جلسه  پرداخت کنید ک کاملا مطمین و با خیال راحت اعتماد کنیدچند جلسه بدون هزینه شرکت کنید اگر خوشتون اومد بگید ک ادامه بدیمبصورت اقساطه  ۶ قسط  .چیزی که تو کتابم آموزش دادم گرامر صفر تاصد به صورت کاربردی همراه با آموزش اسپیکینگ هست .به صورت مجازی هستآموزش "گرامر و اسپیکینگ "هست.آموزش شاملگرامر صفر تاصد۲۰۰۰ لغت کاربردیتمرینات جمله سازی و اسپیکینگ200 درصدتضمینی ک میتونی پایان سی جلسه کامل انگلیسی ح رف بزنی تضمینمم اینه که او لش هزینه ای نمی گیرم می تونید چند جلسه ازمایشی بیایین روش تدریسم و ببینید و تصمیم بگیرید.مناسب کسانیکه که" پایشون ضعیفه" یا "مکالمه میخوان یاد بگیرن"بااموزش مدرسه و دانشگاه کلا فرق دارهدوست داشتید شمارمو میدم خدمتتون برای واتس اپهزینشم ناقابله ""پایان  هر ۵ جلسه ۱۰۰ تومن"" اگر رضایت داشتی!!  اینم ایدی تلگراممenglishapieceofcake

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

👈🏾رایگان 👉🏾

کانال لیسنینگ مبتدی تا پیشرفته هم دارم  شامل؛  💚کارتن💚اصطلاح روزمره💚موسیقی💚مکالمه

@Englishlistening2

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

🔵 این تاپیک نظر شاگردام تو نی نی سایته 🔵

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/%DA%A9%DB%8C-%D8%AF%D9%88%D8%B3%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D9%81%D9%88%D9%84-%D8%A8%D8%B4%D9%87-%D9%BE%D9%88%D9%84%D8%B4%D9%85-%D8%A8%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D8%B6%D8%A7%DB%8C%D8%AA?postId=116182736

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعاخوبه ولی کنکور دارم الان اگه به درد اون میخورد خوب بود

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

عزیزم من لیسانس دارم ولی انگلیسی هیچی یادم نمونده واقعا فراره، با همسرم فیلم های زبان اصلی میبینیم، خیلی خوبه ولی زود یادم میره، تو چند جلسه میشه کامل انگلیسی فهمید و بدون زیرنویس فیلم دید؟

عزیزم اگر گرامرت ضعیفه میتونه کمکت کنه ⚘

عزیزم من لیسانس دارم ولی انگلیسی هیچی یادم نمونده واقعا فراره، با همسرم فیلم های زبان اصلی میبینیم، ...

سلام عزیزم

من ب بچه هام میگم یادگرفتن زبان خارجی چند گام داره اول گرامره اینکه بتونی جملاتی ک تو ذهنت هست رو با ساختار درست بگی و حرف بزنی گام بعدی بالابردن خزانه ی لغاته که حالا راجع هرموقع  خواستی صحبت کنی لغت کم نیاری  من ۶۰ تا موضوع اسپیکینگ گذاشتم بعلاوه ی ۳۰ تا استوری و حدود ۲۰ متن درک مطلب و لغات و مکالمات کاربردی که میتونه کمکتون کنه صحبت کنید راجع به خیلی موضوعات.  

حالا گام بعدی لیسنینگ هست ک بدون نیاز ب کلاس میتونید سطحتونو ارتقا بدید لیسنینگ خوبیش اینه که همزمان لغتتون قوی میشه اسپیکینگتون و لهستان سریع و قشنگ میشه بعلاوه ی خود لیسنینگ.

حالا برای فیلم دیدن که فرمودین باید لیسنینگتون هم قوی باشه مثلا یک کلمه ی ساده ی  isn't   رو تلفظ میکنن  اِینت..  شما متوجه نمیشید . 

پس هم گرامر هم لغت هم لیسنینگ باید خوب باشه تا راحت فیلم ببینید⚘

عزیزم بازهم اگر مایل بودی چند جلسه شرکت کن بدون هزینه و محتوا رو ببین گلم .

اگر رضایت داشتی بگو ادامه میدیم 

برای هزینه هم بعدا اگر برات مفید بود و راضی بودی میتونی کم کم پرداخت کنی⚘

عزمزمه بازهم اگر مایل بودی چند جلسه شرکت کن بدون هزینه و محتوا رو ببین گلم . اگر رضایت داشتی بگو اد ...

باشه گلم خبرتون میدم خواستم

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
باشه گلم خبرتون میدم خواستم

درخدمتم

سلام عزیزم، تشکر گلم، کلاساتون به چه شکلی برگزار میشه؟

زنده باشین 

تو تلگرام یا واتس آپ درخدمتتونم.

تایم کلاس نامحدوده تا هر زمان ک درس براتون جا بیفته ادامه داره یک درس رو ممکنه در یک روز بخونید و تموم بشه یا ممکنه طی چند روز بخونید و طول بکشه که تفاوتی در هزینه نداره. 

درس رو به صورت پی دی اف یا متن با تمریناتش براتون میفرستم خودمم با ویس توضیح میدم تمرینات شما هم به صورت شفاهی هست که برام ارسال میکنید 

درس رو از قبل براتون میفرستم هر ساعت از شبانه روز که وقت آزاد داشتین و راحت بودین انجام میدین برام میفرستین

کلاس به صورت تک نفره هست.