2777
2789

من توزندگیم کلی سختی کشیدم کلی انتظاربرای رسیدن ب خیلی چیزا.توکل عمرم یه بارخوشحال شدم که خدامنومنتظرنذاشت وتوروزودترازاون چیزی ک فکرشومیکردم تودلم گذاشت.ولی افسوس ک عمرشادی من بابت حضورت 24ساعتم نبودب محض فهمیدن وجودت تودلم درحالی ک کلی تدارک دیده بودم ک این خبروب بابات ک ازسرکارمیادبگم افتادم ب لکه بینی واواره این دکتراواون بیمارستان شدم.توهم منونخواستی مامانی.14روزباوجودلکه بینی وگاهی خونریزی گفتم میمونی کلی نذرکردم ک بمونی تودلم ولی اخرش ازوجودم خیلی راحت کنده شدی ورفتی.حتی بدون کورتاژوقرص سقط شدی ومنونخواستی.دارم ازغم وغصه میمیرم.

اشکام بندنمیاد.نمیدونستم دختری یاپسرولی ازهمون موقع ک اقدام کردم برات هم اهنگ پسرونه یذاشتم هم دخترونه.ازقبل ترش کلی برات چیزای نمدی درست کردم عروسک درست کردم.امارفتی تودلم نموندی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایاچرامن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چقددیگه غصه بخورم چراهمش سهم من انتظاره.شب شهادت امام رضایچم ازتودلم رفت.چراعمرشادی من انقدکوتاه بود؟؟؟؟؟؟؟؟چراحتی بچمم منونخواست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من انقدبدم یعنی؟؟؟؟؟؟؟

بازم من موندم واین سکوت خونه.باخودم گفتم میای ب زندگیمون امیددوباره میدی.منوباباتوازاین حال وروزدرمیاری.اماغمت تاابدتودل من موند.حسرت بغل کردنت.حسرت بوکردنت.قلبم داره تیرمیکشه.چقداین چندوقت ک تودلم بودی عکس بچه نگاه میکردم وذوق میکردم خداااااااااااااااااااااااااااااااااااا

خدایامنواینجوری امتحان نکن.بهم ی بچه سالم وصالح بده خدانذارحسرت ب دلم بمونه.نذاراه بکشم وقتی ببینم کسایی ک خیلی دیرترازمن ازدواج کردن وبچه بغلشونه ومن ندارم.ی بچه سالم وعاقبت بخیربهم بده بدون دردوسختی ای خدا.پیش توکاری نداره التماست میکنم منونامیدنکن.من تموم امیدم تویی خدا