2777
2789
عنوان

اگر کاری برای پدر مادرتون کنید پولش رو میگیرید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 27 پست

من همسرم تمام باغچه ویلای مامانم رو بیل زد و حموم و دستشوییشون رو دوغاب کرد با کلی کار دیگه اصلا کلمه ای این حرفها نبود 

شما هم اگرپول لازم داری به پدرت بگو با همسرت حساب کنه اما یواشکی حساب کردن‌ بنظر من حلال نیست و نوعی دزدیه. ضمن اینکه اگر از بابات داری سیمسونی میگیری اوج بی انصافیه بخوای 5 روز کمک رو باهاش حساب کنی 

عزیزم شما که کارنکردین شوهرتون کارکردن خب حقشه اصلا باید قبل ازاینکه شوهرتون بگن خودشون بدن دسمزدشو& ...

پس اینهمه کاری بی جیره و مواجب که عروسان واسه مادر شوهر میکنن چی؟؟پس اونام باید پول بگیرن!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رک بگید خیلی بهتره تا فاکتورسازی کنید ! به نظرم خیلی زشته این کار 

بعدم بستگی داره بده بستون هاتون چطور باشه ، مثلا پدرشوهر من خیلی هوامون رو داره اگر کاری براش بکنیم پولشو نمیگیریم ولژ اون خودش یه جور دیگه جبران میکنه

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید / تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز / که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/ که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز
من بابام خدا بیامرز خودش میداد زیر دین دوماد نباشی بهتره

خدا رحمتشون کنه 🖤

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید / تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز / که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/ که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز
پس اینهمه کاری بی جیره و مواجب که عروسان واسه مادر شوهر میکنن چی؟؟پس اونام باید پول بگیرن!!

اخه عزیزم شوهرش شغلش اینه عروس که شغلش کلفتی نیس یا لجباری به کارکردن خونه ی مادرشوهر نیس میتونه انجام نده ولی شوهرایشون کارشون اینه

خدایا هزاران بارشکرت
اخه عزیزم شوهرش شغلش اینه عروس که شغلش کلفتی نیس یا لجباری به کارکردن خونه ی مادرشوهر نیس میتونه انج ...

نه منطقی نیست 

عروس کاری که از دستش بر میاد رو واسه خانواده همسرش می‌کنه و داماد هم همین طور 

مگر اینکه عروس هیچ کاری واسه مادر شوهر نکنه و به طبع اون دامادم برای خانواده خانمش 

نمیشه که اینقدر حق به جانب بود و همه چی رو فقط به نفع یه نفر تموم کرد 

اینهمه عروسا خونه ی مادرشوهر کار مفتی میکنن و بشور بپز جمع کن پهن کن یه بارم دوماد خونه ی پدرزنش کار ...

گلم شوهرایشون شغلش اینه ولی عروس شغلش کلفتی  واسه مادرشوهرنیس میتونه انجام نده یعنی واقعا شما خونه ی مادرشوهرت یه ظرف میشوری توقع داری پولشو بدن؟ به نظرم این توهین به خود عروس هست .

خدایا هزاران بارشکرت
نه منطقی نیست  عروس کاری که از دستش بر میاد رو واسه خانواده همسرش می‌کنه و داماد هم همین طور&n ...

درسته بستگی به اخلاق و ذات آدم هم داره شوهرایشون میتونه اصلا پولم نگیره  ولی دراصل کارایشون اینه و درقبال زحمتش حق داره پولشو بگیره و ایشون شغلشه...  مثلا اگه یه عروسی معلم باشه و خواده ی شوهرش معلم خصوصی بگیرن واسه بچشون خب بایدم هزینشو تقبل کنن نمیشه که اینجوری .... حالا بازم بستگی به خود طرف داره عروس یا دامادم فرقی نمیکنه

خدایا هزاران بارشکرت
درسته بستگی به اخلاق و ذات آدم هم داره شوهرایشون میتونه اصلا پولم نگیره  ولی دراصل کارایشون این ...

مادر پدر با خواهر برادر خیلی متفاوته. 

مادر پدر به گردن بچشون حق دارن ولی این مثال شما بیشتربرای بقیه اعضا خانواده بود 

مثلا اگه یروز مادر شوهر پدر شوهر من به شغل یا مهارت من کارشون بیفته مسلما ازشون پول نمیگیرم واقعا زشته

اونا همش میشه وظیفه 😦😅😋😜

میگویند انسان های خوب به بهشت میروند...اما من میگویم...انسان های خوب هر جا باشند انجا بهشت است :)
گلم شوهرایشون شغلش اینه ولی عروس شغلش کلفتی  واسه مادرشوهرنیس میتونه انجام نده یعنی واقعا شما خ ...

نخیر عزیزم همونطوری که من بی منت خدمت میکنم اونم باید کاری کرد منت نذاره! پدر و مادرا اینهمه بهمون خوبی و کمک میکنن نباید انتظار داشته باشیم واسه سه چهارروز کار کردن پولشو بدن بهمون که! خداروشکر استارتر محتاج کسی خم نیست و وضعشون خوبه! واقعا نمیفهمم چه فعل و انفعالاتی تو سرتون شکل گرفت از حرف من همچین برداشتی کردین😅