2777
2789
عنوان

غذای کمکی بچه شش ماهه

119 بازدید | 14 پست

دخترم شش ماهشه بهش حریره بادام و برنج توکیسه میدم سوپ هم درست میکنم شوید برنج و هویچ میریزم بعدمیخوام بدونم ایناروتاچندماهگی بدم بهش؟میوه و خرماهم میان وعده میدم بعدواسش کافیه؟میترسم تنوع غذایی ندم ویتامین بدنش کم بشه یاتقویت نشه تجربه ندارم لطفاکمکم کنید

بعدحریره بادوم رو تا چه مدت بایدفقط یدونه بادوم بریزم براش؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلاهمینارومیتونه بخوره همیناروبده.ویتامین وآهنشو هم مرتب بدی کمبودنمیگیره.شیرشوهم زیادبده زیریکسال ...

تا چندماهگی ایناروبدم؟تعدادبادوم رونگفتی ازکی اضافه کنم عزیزم؟

عزیزم یعنی یه کیسه توری دوختم براش توش برنج میریزم بعدمیندازم توی خورشت تا بااب خورشت بپزه و مزه دار ...

اها اینو از کجا یاد گرفتی؟ اونوقت بد نیست؟ خورشتی که ما میخوریم کلی ادویه اینا داره نمک و روغن و...

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉
اها اینو از کجا یاد گرفتی؟ اونوقت بد نیست؟ خورشتی که ما میخوریم کلی ادویه اینا داره نمک و روغن و...

مامانم و مادرشوهرم گفتن.نه بدنیست من بهش دادم مشکلی پیش نیومد فقط برنج روبایدباپشت قاشق قشنگ له کنی بدی بهش.ادویه ونمک رو اخر اضافه میکنم

تاوقتی شیرمیخورن چقدرخوبه.بعدش ادم گیج میشه چیکارکنه چی برابچه درست کنه چقدردست کنه 😪

اتفاقا من خیلی مشتاقم غذاخور شه. آدم راحت یه جا بره. نمیشه هرجایی بری شیر میخاد همش🙁

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉
تا چندماهگی ایناروبدم؟تعدادبادوم رونگفتی ازکی اضافه کنم عزیزم؟

دیگه باتوجه به توضیحاتی که توکارت واکسنش نوشته بده بخوره.بادوم هم اگه خیلی وقته حریره بادوم میدی وحساسیت نشون نداده میتونی کم کم زیادکنی سه چهارتامثلا

دنیای من ریحانه ورضا😘