2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا دخترای نسل جدید تمایل به ازدواج با مرد میانسال دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3771 بازدید | 99 پست
قسمت که نگم اخه گفته بود دو سال بزرگتره به خدا من به همسن خودم نگاه هم نمیکردم سن برا من خیلی مهم بو ...

اخی بمیرم.من شوهرم ده سال بزرگتره بازم گاهی بچه ننه میشه چ برس دوسال کوچیکتر..رومخه کلا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کلا نوجوونا از روی خامی زیاد حرف میزنن  وای نه خدا نکنه یعنی جامعه رو ب انزوا میره همه ک مثل ...

قربونت عزیزم لطف داری.پدر خودم با ی زن جوون ازدواج کرد.ولی مطمینم نمیزاشت من چنینی کاریو بکنم.ایشالله اینا خوشبخت شن ولی دیگه پیش نیاد.چون بابام خامیشو رو مادرم پیاده کرد پختگیش رسیده ب زن دوم بیخیال فکرشو نکن.مرسی وقت گذاشتی عقشممممم

من ندیدم تا حالا دختر جوون با مرد میانسال  یعنی دوست و آشناها و فامیل کسیو ندیدم

دور و برتون نباشه دوتا خیابون دور تر هست.همینه ک میگن نی نی سایت دروغه.ن راسته ولی بستری برای همدردی زنا از جای جای ایران وجود نداشته الان ک شرایط مکالمه فراهم شده مردم این چیزارو برای اولین بار میشنون میگندروغه.حقیقته ولی خب شکر خدا سمت شما نبوده

چرا ؟؟؟؟ چون پسرهای ۲۰تا۴۰ سال ، بیشتر تو فضا سِیر میکنن تا توی دنیا .

توی اینستاگرام و فیلمای پ*رن سِیر میکنن و هیچ درک و فهمی براشون نمونده.

زن از نظرشون یه مجسمه ی مومیه که باید تراش خورده باشه تا استانداردهای مسخره ی توی ذهن اینارو داشته باشه.

با صد نفر میپرن و به هرکی یه انگشت میزنن تست میکنن.

نه شعور دارن نه درک.

اینا کافیه.... هرچند بازم دلیلی نمیشه که با مرد سن بالای متاهل و زن دار بپریم که زندگی ای از هم بپاشه.