2777
2789

فک کنم بخاطر نسل قبلشونه.انقد از مشکلاتشون سر بچه بازیای شوهراشون گفتن.مردا معمولا ک ۳۵ یا چهل ساله میشن دیگه کم کم رفیق بازی و ولخرجی و فراموش میکنن.منطقی تر میشن و عشقشون اتشین تر.ولی برعکس پسرای جوون ن ابراز میکنن علاقشونو ن دست از بچه بازیاشون برمیدارن..البته ن همه ها..

بنظرم برا همین مرد میانسال دوست دارن

مردها هم برعکس زن جوون دوست دارن چرا چون بنظرم وارد جامعه نشدن و از قانون سر درنمیارن و یجورایی افتاب مهتاب ندیدن..

شما نظرتون چیه.ب اشتراک بذارید

من ی خانوم رو میشناسم تو بیست سالگی بدون هیچ عیبی فوق العاده زیبا با یه اقای پنجاه ساله ازدواج کرد ک سه تا بچه داشت بزرگه۲۲سالش بود.الانم فوق العاده خوشبختن.بچه ها هم از حضور همچین زنی واقعا خوشحالن.نمیشه گفت هرکی با میانسال ازدواج کنه بدبخت میشه ولی بله بعضیا هم دچار مشکل میشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا ما ک ندیدیم این چیزایی ک شما میگی

کسی ک بخاطر همچین مسائلی ک خیلی مسخره هستن بره با ی مرد 50 ساله واقعا زندگیشو بر پایه باد بنا کرده یا صرفا مادیات

دیدم مردای 60 ساله زن باز و رفیق باز رو!!

والا ما ک ندیدیم این چیزایی ک شما میگی کسی ک بخاطر همچین مسائلی ک خیلی مسخره هستن بره با ی مرد 50 س ...

من ک نیت اون خانم رو نگفتم نظر خودم رو گفتم شاید اون دلیل دیگه ای داشته.شدیدا هم همرو دوست دارن.مرده رفیق باز و مایه دار نیست.زندگی معمولی رو ب بالایی داره

امروز برای سومین باره دارم مینویسم 

نی نی سایت تنهاجاییه که من اختلاف سنی زن و شوهر بالای بیست سی یال میبینم 

همچنین تنها جاییه که توش همه زیر بیست سال ازدواج کردم و نوزده ساله هاش افسردگی گرفتن و التماس شوهر میکنن🙄

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻

ولی من حس میکنم اینجور دخترها از پدرشون محبت کافی ندیدن و دنبال محبت یه فرد پخته مثل پدرشون هستن که علاوه بر حمایت مالی  حمایت عاطفی هم کنه.

مردها هم که دیگه نیاز به گفتن نداره.مشخصه چرا میرن دنبال دخترای کم سن تر از خودشون🔞

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
من ک نیت اون خانم رو نگفتم نظر خودم رو گفتم شاید اون دلیل دیگه ای داشته.شدیدا هم همرو دوست دارن.مرده ...

میدونی ما تو زندگیشون نیستیم پس نمیشه گفت عمیقا از ته دل خوشبخته یا نه

وگرنه یه دختر 20 ساله تفریحات و عقاید و همه چیزش با ی مرد 50 ساله خیلی متفاوته

99 درصد خوشبختی وجود نداره چطور روش میشه اصلا باهاش بره بیرون اخه؟