2777
2789

سلام عزیزای دل

من ۲۱ سالمه

یه برادر ۱۵-۱۶ساله دارم

بهم خیلی نزدیکیم

امروز یه لحظه گوشیشو آورده بود پیشم توی چت با پسرخالم بود(پسرخالم ۱۵ سالشه)بعد من پیامای قبلیشونو خوندم که پسرخالم گفت سیگار چی کشیدی داداشم گفت به تو چه پسرخاله گفت بگو حالا اونم گفت همیشگی

من یهو گفتم این چیه؟؟؟

یه لحظه هول شد رفت اون طرف گفت هیچی بابا

گفتم هیچی نیست بگو ببینم چه غلطی کردی؟گفت بابا شوخیه

منم داد زدم من دروغ نگو بیشعور رفتم اتاقم

دو سه بار اومد اتاقم گفت اجی شوخی بود بابا گفتم من خر نیستم گمشو فقط برو بیرون از اتاقم

تا الان اینطوری باهاش حرف نزده بودم ولی معلوم بود دروغ میگه چون من تشخیص میدم بلد نیست دروغ بگه خیلی تابلو میشه

دوباره اومد اتاقم گفت بیا تعریف کنم چی شد گفتم نمیخوام فقط برو گفت نه میخوام بگم دوستم سیگارشو داد یه پک زدم حالم بد شد همون بود فقط

منم گفتم یعنی من خرم؟؟؟پس چرا گفتی همیشگی؟گفت واسه شوخی...گفتم بچه نمیدونم چرا منو خر فرض کردی

باز بیرونش کردم از اتاق

الان واقعا نمیدونم چیکار کنم

به مادرم بگم؟خیلی ناراحت میشه برای اعصابش خوب نیست

به بابام بگم که میکشتش

خودم چطوری باهاش رفتار کنم

وای دختر آروم باش چه خبرته

نه نگو به مادر پدرت 

آبروی بچه رو نبر 

شاید حالا از سر بچگی یه بار یه اشتباهی کرده 

تو باید باهاش صحبت کنی بگی سمت این چیزا نره و با افرادی ک اهل این کارها هستن ، معاشرت نکنه و به فکر درس و کار آیندش باشه 

اگر بخوای هی داداشتو سرزنش کنی و غرورشو بشکنی ، بدون که دیگه هیچ وقت حرفاشو بهت نمیگه و بیشتر به سمت دوستای بد سوق داده میشه 

همین رفتارا باعث میشه بیشتر لج کنن بخاطر فضای ناامن خونه برن سراغ این چیزا 

خیلی تند رفتی بجای اینکه باهاش حرف بزنی آگاهش کنی ک دیگه سمت اون رفیقا نره و اگه ببینی اینبار ب پدرت میگی که بدتر میشه اوضاع و....

نکه اینقد تحقیر کنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جنبه داشته باش 

داداشتو توی چشم بقیه خراب نکن . شاید اشتباهش فقط مختص همین سنش بوده اما اگر آبرو و اعتبارش خراب بشه ، اون اعتبار تا آخر عمرش دیگه برنمیگرده و ته دلش ازت متنفر میشه 

فقط باهاش صحبت کن روشنش کن تا بدونه چقدر این راه و این دوستا به ضرر سلامتیش و آیندش تموم میشه و عمرش هدر میره 

وای دختر آروم باش چه خبرته نه نگو به مادر پدرت  آبروی بچه رو نبر  شاید حالا از سر بچگی ...

بخدا اصلا تا الان باهاش دعوا نگرفتم فهمیدیم دوست دختر گرفته من پشتش بودم میگفتم اشتباه کرده فهمیدیم با دخترداییم رفته بیرون ققط گفتم عاقل باش الان وقتش نیست

اصلا محدودش نکردیم اصلاااا 

همین رفتارا باعث میشه بیشتر لج کنن بخاطر فضای ناامن خونه برن سراغ این چیزا  خیلی تند رفتی بجای ...

چه تحقیری کردم اخه؟؟؟؟

بهش نگفتم به بابا اینا میگم چون واقعا قصدم این نیست

فقط از اتاق بیرونش کردم

بچه که نیست من بگم این بده اون بده

فهمیدیم دوست دختر میگیره با این سنش پشتش در اومدم که اشتباه کرده خواسته تجربه کنه

فهمیدیم دوستاش مشروب خورن بهش گفتم باهاشون نگرد 

اصلا محدودش نمیکنیم و بهش سخت نمیگیریم

دیگه همین دو تا داد هم نمیزدم که بهش برنخوره؟!!

جنبه داشته باش  داداشتو توی چشم بقیه خراب نکن . شاید اشتباهش فقط مختص همین سنش بوده اما اگر آب ...

قصد ندارم به بقیه بگم من میدونم طاقت قهر منو نداره خودش پشیمونه

ولی میدونین ترسم از اینه که بره بعدا تکرارش کنه اگه به بزرگترمون نگم

وقتی فهمیدیم دوست دختر داره اصلا اذیتش نکردیم گفتیم الان وقتش نیست تو خیلی بچه ای ولی محدودش نکردیم گفتیم تکرار نکن عاقل باش