2777
2789
عنوان

بزرگترین خوبی یا کاری که خانواده شوهرتون براتون کردن چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 57 پست
اینجا عزیزم فقط باید از بدبختیاتون خیانت بگی خوششون میاد ندیدن دوراطرافشون محبت تعجب میکنن به ما باغ ...

چون بعضی از خانواده ها هیچ کمکی به بچه هاشون نمیکنن،احتمالا خانواده همسراشون همین مدلی هستن و تعجب کردن.

دو اینکه بعضیا فکر میکنن باغ دارها خیلی خانواده های مرفهی هستن،در صورتی که ما هم باغ داریم توی شهرستان اما خیلی قیمتی نداره.

و مورد سوم اینکه توی نی نی سایت انقدر دروغ شنیدیم که شاید هر کسی چیزی میگه اولش گارد بگیریم.

دقیقا ما هم همین طور از طرف هر دو خانواده همیشه نه تنها  باید بهشون یه چیزی بدیم  توهین ها ...

خانواده خودم خوبن خیلی هوامون داشتن خونه خریدیم کمکم کردن ولی خانواده شوهرم اصلااااا اااا، من دیگه ازشون هیچ توقعی ندارم هیچی ولی کاش اونام همینجور بشن از ما توقع نداشته باشن خیلی پررون پدر شوهر مادرشوهرم قشنگ تو صورت ما نگاه میکنن میگن فامیلامون میگن پسرت ماهی چقد بهتون میده کمکتون میکنه بگو پسرت برات ماشین بخره 🤪😥حالا ما خودمون هنوز نتونستیم ماشین خودمون عوض کنیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر من هم برای برادرام خونه خرید و تمام هزینه ی مراسم ازدواجشون رو پرداخت کرد،از طلا و لباس عروس بگی ...

خداحفظشون کنه،منم بیشترجنبه فان داشت حرفم وگرنه بابای خودم هم هیچ کم نذاشت واپسراش خیلی حمایتشون کرد تا بتونن رو روال بیوفتن برا دختراهم همینطور ولی خونواده همسرم بااینکه میتونستن و قدرت مالی داشتن ولی خودشونو زدن به اون راه

خداحفظشون کنه،منم بیشترجنبه فان داشت حرفم وگرنه بابای خودم هم هیچ کم نذاشت واپسراش خیلی حمایتشون کرد ...

زنده باشید،خدا عزیزانتون رو براتون نگه داره.

بله درسته،انسانها با هم فرق دارن و متاسفانه بعضیا هیچ کمکی به بچه هاشون نمیکنن

اینجا عزیزم فقط باید از بدبختیاتون خیانت بگی خوششون میاد ندیدن دوراطرافشون محبت تعجب میکنن به ما باغ ...

یعنی شما محبت رو فقط مادی میدونین ؟من قبلا هم گفتم خانواده همسرم مالی حمایت نکردن ولی بسیار انسانهای بامحبتی هستن وازنظرعاطفی خیلی حمایت میکنن بنظرم که این وجهش بهتر از محبت مالیه

شاید خوبی به حساب نیاد!

ولی دوست دارم تعریف کنم 

شوهرم برام یه النگو خریده بود 

بعد زنگ زد به مادرش بگه 

گوشی رو آیفون بود و منم کنارش

بعد سلام و احوال پرسی مامانش گفت فاطمه زهرا کجاست! شوهرم گفت رفته تو اتاق 

بعد گفت برا تولدش یه النگو خریدم 

مامانش گفت همش یکی؟! زشت نیست؟!

این حرف مادرشوهرم خیلی به مزاجم خوش اومد و علاقه منو بهش بیشتر کرد😍🤗

خانواده خودم خوبن خیلی هوامون داشتن خونه خریدیم کمکم کردن ولی خانواده شوهرم اصلااااا اااا، من ...

وای انگار مادر شوهر منه همین حرفا رو میزنه میگه تو فامیل آبروی شما میره من خونه نو فرش و یخچال کابینت کاری با تمام وسیله های آشپزخونه و پرده  نداشته باشم باور میکنی همین جوری خودشو صاحب خونه نو با تمام امکانات عالی کرد از  پسرهای بزرگترش می کَنه برا پسر کوچیکش جمع میکنه بعد تازه خانم  یه قورتو نیمش هم باقیه 

🖤وطنم🖤
وای انگار مادر شوهر منه همین حرفا رو میزنه میگه تو فامیل آبروی شما میره من خونه نو فرش و یخچالو نداش ...

بخدا مادرشوهر منم 🤪🤪🤪برا پوست پیاز نداده برا پسر کوچکش پول رهن خونه داده ماشین خریده ایقد کمکشون میکنه 😥

چیکار کرده مگه‌ برات

میتونم ب جرات بگم بهترین مادر شوهر دنیاست من هیچوقت هیچ جا نمیگم مادر شوهرمه همیشه میگم مامانمه من خودم ساکن اهواز بودم ولی کرج ازدواج کردم از خانوادم دور شدم خیلی ادم زود رنجی ام ولی تا ب حال مادر  شوهرم نزاشته کمبود مامانمو حس کنم هرچی برا خواهر شوهرم خریده عین همونشو شاید بهترشو برا منم خریده هرموقه به خواهر شوهرم پول داده واسه منم گذاشته تو کیفم یواشکی ک مبادا من ببینم قبول نکنم هیچوقتم ازش ندیدم ک بخواد با این کاراش خودشو جلوی شوهرم خوب جلوه بده از ته دلش واسم مادری میکنه