2777
2789
عنوان

چطوری پیشنهاد میدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 30 پست
بهش پستای بامزه و فان اینا بفرس..یا پستای چالشی بعد نظرشو درمورد پستا بپرســ.بعد سر حرف وامیشهه

اخه میدونید چیه فالوورش زیاده پیجشم پابلیکه میدونید که الان هرکی پیجش پابلیکه یه چندتا فالوور داره شاخ میشه جواب دایرکت نمیده یه راه حلی میخوام که جواب بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خیلی چیزا میشه شروع کرد مثلا از پروفایلش تعریف کن یا راجب یه لوازم ارایشی یا یحث دیگه ای که راحت ...

آخه میدونید چیه پیجش پابلیکه بلاگر نیست فالوورشم کمه زیاد نیست ولی از اینایی هست که عکسای هنری اینا میزارن میترسم پیام بدم جواب نده ضایع شم

اخه میدونید چیه فالوورش زیاده پیجشم پابلیکه میدونید که الان هرکی پیجش پابلیکه یه چندتا فالوور داره ش ...

اها بلاگره.اینکه فالوراش زیاده سخت میشه باهاش دوسس شد،میدونی که چجوریاس.دخترا ازهمین تریبونی که در اختیارم قراره گرفته میخام بگم که:بابا یکم وا بدید دیگه تا دیدین میخایم دوس شیم باهاتون اذیتمون نکنین خببب عهههه

وقتی به یه احمق بیش از حدخوبی میکنی،خودتو واسه ضربه هاش آماده کن.
آخه میدونید چیه پیجش پابلیکه بلاگر نیست فالوورشم کمه زیاد نیست ولی از اینایی هست که عکسای هنری اینا ...

شانستو امتحان کن،استوریاشو ریپلایی کن و اگه نکته مثبتی داره بهش بگو،مثلن چه مانتو شیکی،چه ویو قشنگی،ازیه چیززی تعریف کن بالاخره.

شانستو امتحان کن،استوریاشو ریپلایی کن و اگه نکته مثبتی داره بهش بگو،مثلن چه مانتو شیکی،چه ویو قشنگی، ...

بنطرتون با پیج خودم پیام بدم یا پیجی که فالوور نداره چون میترسم با پیج خودم پیام بدم جواب نده صایع شم 

بنطرتون با پیج خودم پیام بدم یا پیجی که فالوور نداره چون میترسم با پیج خودم پیام بدم جواب نده صایع ش ...

اینطوری به نظرش فیک میای و اصن ج نمیده

ببین با این شرایط فقط میتونی با لایک و ریپلای استوری توجهشو جلب کنی..بعد این پروسه چند هفته طول میکشه که بهت اعتماد که و نظرش بهت جلب شه...بعد میتونی اونموقع پیشنهاد دوستی بدی بهش

ببین با این شرایط فقط میتونی با لایک و ریپلای استوری توجهشو جلب کنی..بعد این پروسه چند هفته طول میکش ...

درسته ولی اخه فالوورش تنها من نیستم که توجهش به من جلب شه

بازم ممنون از راهنماییتون میشه من بهتون پیام بفرستم در این مورد چندتا سوال بپرسم؟

اره پیام بفرس.اگه بتونم حتما کمکت میکنم