2777
2789
عنوان

چطوری پیشنهاد میدین؟

186 بازدید | 30 پست

میخواستم بدونم تا حالا شده بخواین با کسی رفیق شین ولی اون شمارو نمیشناسه شماهم اونو نه بخواین از طریق اینستا بهش دایرکت بدین پیشنهاد دوستی بدید چی مینویسید؟ 

پسر نیست منطورم دختره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصن نمیتونم با دخترا دوس شم..نمیدونم چرا.یه دونه دوس دارم اونم همش نگرانم یهوویی رابطم قط شه باهاش...کلن ناشی ام توی برقراری و ایجاد رایطه

وقتی به یه احمق بیش از حدخوبی میکنی،خودتو واسه ضربه هاش آماده کن.

مثلا میتونی اولش خودتو معرفی کنی و از اونم سوال بپرسی تا به یه نقطه تفاهم برسیم مثلا اون نقاشی دوست داره تو هم همین طور

بعد بگی میشه شمارتو بدی،بیشتر باهم در ارتباط باشیم😂

من خودم به کسی پیشنهاد دوستی ندادم ،اما یه دختری بهم پیام داد و منم از این طریق باهاش دوست شدم

شما همون اول پیشنهاد دوستی میدید یا اول سر صحبتو باز میکنید یکم که گرم گرفت صحبتتون بهش میگید

من اول سر صحبتو وا کردم.بعد شمارشو گرفتم.ینی خودش داد..الانم چهارساله دوستیم

من اصن نمیتونم با دخترا دوس شم..نمیدونم چرا.یه دونه دوس دارم اونم همش نگرانم یهوویی رابطم قط شه باها ...

اخه میدونید من خیلی دوس دارم با آدمای مختلف دوس شم ولی نمیدونم چطوری اصلا این بلاگرا رو میبینید چه راحت با یه بلاگری که نمیشناسن زود دوست میشن

من اول سر صحبتو وا کردم.بعد شمارشو گرفتم.ینی خودش داد..الانم چهارساله دوستیم

نه میخوام از طریق مجازی بهش پیشنهاد بدم فقط نمیدونم چطوری یجوری بچگونه بنطر میاد برام

اخه میدونید من خیلی دوس دارم با آدمای مختلف دوس شم ولی نمیدونم چطوری اصلا این بلاگرا رو میبینید چه ر ...

اخه اونا یه تفاهمی دارن جفتشون بلاگرن..باید اول تفاهم بینتون رو پیدا کنیدـگاهی هم تفاوتا باعث دوستین..الان دوست من همیشه فراموشکاره یادش میره کی کلاسا شروع میشه و برنامه چی هس.وخب من برعکس اون دقیقم.و همین بهانه دوستیمون شد.