الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میدونم گلم خیلی سخته ولی خالی کردن میدون دیگه خیلی خوشبحالشون میشه اونوقت
بابد انقد بترسه که ادم بشه شوهرش من حتی وقتی اینجا تایپک خیانت میبینم واقعا با شوهرم بد اخلاق میشم بهش شک میکنم 😐تصورشم ترسناکه
خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
همین حالام ک خیانتش رو شده بقران کمش بازم نذاشتم ... دیگه نمیدونم چ کار کنم فقط فکر خودکشی هستم
گلم اشتباه کردی دیگه باید جوری تنبیهش میکردی که از غلطا نکنه میرفتی خونه پدرت ابروشو میبردی جثری برخورد میکردی که دوباره ببینم شوهرت مطمعن باشه ترکش میکنی نه که بسازی
خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
حتما از اون خانمهایی هستی که به خاطر شوهرت از خودت می گذری ،نه خریدی نه تفریحی ،آخرش شده این
من ی مدت کار میکردم حالا دیگ بیکار شدم یعنی از سر کار اخراج شدم چون کسی زیر ابمو زد ... حالا هر وقت میگم پول بده میگه من بیشتر از یه تومن بهت نمیدم برو کار کن خودت
من یبار شوهرم با دختر فامیلشون چت کرده بود و راجب موضوعی بود و واقعا هیچکدوم قصدی نداشتن ولی چون به من نگفته بود و من خودم فهمیدم بلایی به سرش اوردم که نگو که جلو دوستامون به غلط کردن افتاد تا چند هفته م باهاش حرف نمیزدم و حتی بعدهاهم دلم بهش پاک نشد ولی خوب از اونموقع ترسید دیگه با خواهرشم چت کنه بهم میگه