مامانای زبر و زرنگ و پرانرژی لطفا بیایین راهکار بدین ببینم چیکار میتونم بکنم؟ بخداااااا حالم خیلی بده...
دوتا پسر ۱۱ و ۹ ساله دارم. پسر بزرگم که مشکل یادگیری داره امسال دوباره تکرار چهارم داره البته به پیشنهاد خودم قرار شد دوباره بخونه. یکسال تمومه عذاب وجدان دارم (میگم اگه بیشتر تلاش میکردم یکسال عقب نمیموند). پارسال خیلی اذیتم کرد تا دوماه مننوشتم ایشون سربازی و کارتونش بود هرروز باهم بحث داشتیم اصلا تشویق و تنبیه و محدودیت و ... هیچکدوم سازگار نبود که بالاخره دیگه رهاش کردم به امید اینکه سال بعد کرونا تموم میشه مدرسه ها باز میشن میره مدرسه. البته تا سوم هم به زور رفته بالا. در این مدت وقفه تقریبا دوم و سوم هم فراموش کرده. پدرش هم انگار وجود خارجی نداره. یا انرژی منفی میده یا سرش داد میزنه و تحقیرش میکنه. بجای اینکه تشویق کنه میگه نمیخواد بخونی باخودم میبرت سرکار . از ۶ سالگی پسرم که متوجه مشکلش شدم هرچی گفتم ببریم درمان کنیم فقط مخالفت کرد که چیزیش نیست تو زیادی بزرگ میکنی ...
🌼🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌼
و اما امسال...
کلاس انلابن پسر بزرگم ۹ صبحه و کوچیکتره ۳ بعدازظهر. بخدا هرطور فکر میکنم میبینم که نمیتکنم به هردو برسم البته اگه قرار بود فقط به پسر بزرگم برسم باز هم وقت کم می اوردیم چون خیلی عصبی و پرخاشگره و با انگار به همدیگه انرژیهای منفی میفرستبم اصلا سازگار نیستیم. بخدا خیلی روی خودم کار کردم خیلی فحش هاشو تغافل مبکنم کوتاه میام بعد یه نفس عمیق دوباره با احترام و ملایمت بهش میگم بیا ریاضی کار کنیم ولی به دو دقیقه نمیرسه دوباره ناراحت میشه و همچنان باقی قضایا... تا به امروز هیچی نخونده فقط دوبار مشق نوشته. خودمم واقعا نه وقتی میمونه نه جونی...
مهربونا شمارو قسم میدم اگه اینجا کسی رو میشناسین که بتونه راهنماییم کنه اینجا تگ کنین شاید گذرش بخوره بیاد تاپیکم شاید فرجی بشه
خودمم بشدت از لحاط جسمی و روح و روان خرابم هر صبح بدن درد دارم و بشدت خوابم نیاد با همه اینا هی صورتمو میشورم به خودم میگم اروم باش اینا بچن نمی فهمن وقتی وارد میدان نیشم می بینم پسرم شمشیرشو لز رو بسته نمیخواد همکاری کنه....