2777
2789

هفته ۱۲ هستم دوتا سونو انجام دادم هر دوتاش تاید کردن که جمجه تشکیل نشده و باید سقط کنم

کسی تجربه شو داشته؟

عزیزم چ سخت ی سونو دیگم برو چی میگن سونو سه بعدی اسمش

من‌ندیدم این موردو ولی همکلاسیم چنسال پیش تعریف میکرد بعد بهش قرص دادن بچه افتاده جنین و برداشته و ب دکتر نشون داده گفته سرش سالم بوده مشکلی نداشته😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم ی هفته کلسیم اینا د۳ بخور بعد برو سونو بده توکل کن ان شالله حل شه 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 
عزیزم چ سخت ی سونو دیگم برو چی میگن سونو سه بعدی اسمش من‌ندیدم این موردو ولی همکلاسیم چنسال پیش تعر ...

از همین میترسم .

خیلی دوسش دارم دلم نمیاد سقطش کنم دست و پاشو تکون میداد انگشت داشت صدای قلبشو شنیدم 😔😔😔

عزیزم وقتی دوتا سونو تایید کرده چرا دست دست میکنی به حرف دکترت گوش کن ..

نمیدونم میترسم دوسش دارم همه ش دارم خودمو گول میزنم .نمیدونم سقط کردنش درد داره یا نه الان اندازه یه لیموعه.با اینکه تجربه دوتا سقط دیگه هم داشتم ولی اینو میترسم 

خودمم همین فکرو میکنم 😔

حس بدیه خیلی میدونم

من حامله ک شدم هی میگفتم خدایا قلبش تشکیل نشه

ولی شد

بعدش هی رعفرون بخور دراز نشست برو خیلی کارا کردم هیچیش نشد 

از بس عذاب کشیدم تو زندگی

الان پسرکم سه ساله اس هی میگم اگ خدا غضب میکرد جاییش ناقص میشد چی

حس بدیه خیلی میدونم من حامله ک شدم هی میگفتم خدایا قلبش تشکیل نشه ولی شد بعدش هی رعفرون بخور دراز ...

خدا حفظش کنه واقعا آدم به بعضی کارهاش فکر میکنه تن و بدنش میلرزه.

منم خیلی عذاب کشیدم این سومین بچه س که نمیمونه قبلیا مرده بودن سقطش راحت بود این یکی هنوز زنده س دلم نمیاد 

خدا به داد دل پدر و مادری برسه که داغ جوون دیدن 

نمیدونم میترسم دوسش دارم همه ش دارم خودمو گول میزنم .نمیدونم سقط کردنش درد داره یا نه الان اندازه یه ...

گلم بلاخره تصمیمتو گرفتی؟شما دوس داری فرداپس فردا به دنیا بیاد یه بچه معلول باشه نتونه حتی ازپس کارای شخصیش بربیاد وجلو چشت هم  خودت ازاربینی هم  اون ..

گلم بلاخره تصمیمتو گرفتی؟شما دوس داری فرداپس فردا به دنیا بیاد یه بچه معلول باشه نتونه حتی ازپس کارا ...

آره عزیزم‌ پیش یه فوق تخصص رفتم گفت سریع باید سقط بشه .فردا باید برم پزشکی قانونی نامه بگیرم بعد برم بیمارستان آماده شم برای سقط.

ربه نظر شما لازمه همراه داشته باشم؟؟؟؟