2777
2789

سلام من یه مادربزرگ دارم ۸۶ سالشه خیلی پیر شده پارکینسون داره ، رسیده به مرحله حادش دیگه زمین گیر شده ، مادربزرگم کلا ۳ تا بچه داره داییم و زنش که کلا همیشه موقع خوردن هستن تازه ازش پولم میدزدن ، مامانم‌هم  متاسفانه پارکینسون داره نمیتونه از مادربزرگم نگهداری کنه بدنش لرزش داره ، خالمم میگه من تنها نمیتونم ازش نگهداری کنم در حالی که پسرش راست راست میگرده و دنباله ارثه ، خالمم ۶۵ سالشه یه خونه کوچیک دارن ۶۰ متری ، مادربزرگم شهرستان زندگی میکنه حقوق نداره با پول کمک های ما زندگیشو میچرخونه ، خیلی نگرانشم ، پولم نداریم براش پرستار تمام وقت بگیریم  ، پول دستم میاد براش دارو و مواد غذایی میخرم ولی اون دیگه نمیتونه تنها زندگی کنه ؟ میخوام ببرمش سالمندان

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

مادربزرگ شمارو قبول میکنن فک کنم ماهی ۴ ۵تومن باید بدین

اخه ۴، ۵ میلیون نداریم یعنی کهریزکم باید پول داد شاید بتونیم در حد یه میلیون بدیم‌

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.