2777
2789

همیشه باهام لجه😭 پنج شنبه می‌خواستیم بریم باغ من دیر بیدار شدم ،بابام دیرش شده بود باغ راهمون نداد،مامان و بابام قهر کردن،میگه تقصیر تو،من پیام دادم بابام معذرت خواهی کردم،ولی قهرن هنوز،

امشب گفت همه بدبختی هام سر توعه،گغتم مگه همه دعوا هاتون تقصیر کنه گفت آره خفه شو،

بعد میخواستم برم خونه مادربزرگم بخوابم گفت نه باید بالا بخوابی منم اومدم ،رفتم تو اتاق  روتخت بخوابم،گفت اینجا سرده منم جوابش ندادم،داشتم گوشیمو کوک میکردم،اومد گوشی ما پرت کرد مجسمه خواهرم شکست،کتکم زد پرتم کرد پایین،گفت دیگه حق نداری بیای بالا،

بخدا هیچ کاریش ندارم،همش باهام لجبازی می‌کنه،دلم میخواد برم بمیرم،

یکی که می‌تونه کمکم کنه درخواست بده،

ببخشید اگه بد نوشتم حالم خیلی بده😭😭

باردار نیستم 💕برای ازدواج و خوشبخت شدنم دعا کنید 🙏دلم حکم و توحاکم 🥺y🥺الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍🧿

الان با چی پیام گذاشتی

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا😕مامانت چقدر گیره.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

۸/۳تولدش کلی کار میخواستم براش بکنم،هیچ کاری براش نمیکنم،هر سال سنگ تموم میزاشتم فوشم میداد عوض دست در نکنی،هیچ کاری براش نمیکنم

باردار نیستم 💕برای ازدواج و خوشبخت شدنم دعا کنید 🙏دلم حکم و توحاکم 🥺y🥺الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍🧿
الان با چی پیام گذاشتی

گوشیم پرت کرد تو صورتم گفت گمشو پایین😭💔

دلم برات کباب شد 🥺🥺🥺🥺

😭عمه ام اینجا بود میخواستم باهاش برم خونشون ترسیدم😭

عزیزم گلم دخترم ببین نمیشه به افراد اینجا اعتماد کرد البته دور از جون خانومای بامرام و معرفت اینجا. ثابت شده خیلیا که درخواست میدن آقا هستن بعدا براتون دردسر میشه. حق دارین ناراحت باشین. و نیاز به درد و دل داشته باشین. ولی زود اعتماد نکنین. چند سالتونه؟ نوجوون هستین؟ 

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.
😭عمه ام اینجا بود میخواستم باهاش برم خونشون ترسیدم😭

جلوی عمه ت باهات این رفتار رو داشت؟

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
عزیزم گلم دخترم ببین نمیشه به افراد اینجا اعتماد کرد البته دور از جون خانومای بامرام و معرفت اینجا. ...

بله،

جلوی عمه ت باهات این رفتار رو داشت؟

نه عمه ام فهمید در و محکم کوبید داد زد گمشو خبر مرگت پایین،میخوام خودمو بکشم،

بعد چند سال انتظار من به دنیا اومدم،خدا تو میدونستی من فقط عذاب میکشم چرا من اومدم ،همیشه عذابم بده😭💔

نه عمه ام فهمید در و محکم کوبید داد زد گمشو خبر مرگت پایین،میخوام خودمو بکشم، بعد چند سال انتظار من ...

شاید با عمتینا رابطه خوبی داری و مادرت ناراحته از این موضوع

شاید با عمتینا رابطه خوبی داری و مادرت ناراحته از این موضوع

اره عمه مو بیشتر از مامانم دوست دارم💔از یه دوست بهم نزدیک تره