2777
2789

برا من ۲۴ ساعتی بود

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یادتونه چند روز بعد اقدامتون شروع شد ؟؟

اره

از  ۱ ماهگی تا ۳ماهگی داشتم 

همیشه بدنم داغ بود

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
چقدر خوب

اره کلا بارداری خیلی خوبی داشتم کل بارداری فقط سه بار بالا اوردم اونم بو اذیتم کرد کلا هم تحرکم زیاد بود زایمانمم عالی بود خداروشکر اما بعدش دهنم سرویس شد 

Silenc says a lot more than you think 🤍
اره کلا بارداری خیلی خوبی داشتم کل بارداری فقط سه بار بالا اوردم اونم بو اذیتم کرد کلا هم تحرکم زیاد ...

الحمدلله ک همه چی خوب بوده برا منم دعا کنید 

این ماه اولین اقدامم بوده روز نهم سیکلم تا ۱۹ یک شب درمیان اقدام کردیم امیدوارم گرفته باشه دعام کنید . 

میشه بگید برا شام بارداریتون اقدام چندم شد ؟و اینکه خدایی نکرده سقط داشتید ؟

اره کلا بارداری خیلی خوبی داشتم کل بارداری فقط سه بار بالا اوردم اونم بو اذیتم کرد کلا هم تحرکم زیاد ...

من این ماه ۴  ۵ باری اقدام داشتن از ۴ روز قبل تخمک گذاریم تا ۴ روز بعدش. دعا کنید برام ک گرفته باشه ان شاالله. خداروشکر کیست و تنبلی تخمدان هم ندارم و پریودیم منظمه 

من این ماه ۴  ۵ باری اقدام داشتن از ۴ روز قبل تخمک گذاریم تا ۴ روز بعدش. دعا کنید برام ک گرفته ...

انشاالله چند روز مونده به موعدت؟

من سه روز بعد اقدامم کمردرد گرفته بودم و پوست دستم یهو بشدت خشک شده بود و تا اخر بارداری هم پوست دستمو مدام کرم میزدم

انشاالله چند روز مونده به موعدت؟ من سه روز بعد اقدامم کمردرد گرفته بودم و پوست دستم یهو بشدت خشک شد ...

۹ روز مونده موعدم . روز تخمک گذاریم و فرداش به شدت سرگیجه و ضعف داشتم ولی دوروز بود افتاد . دو روز بعدشم سوزش سر معده ک اونم افتاد دیشبم تخمدان چپم درد میکرد. واقعه نمیدونم باردار میشم یا ن . البته یه نشونه ک ۵ روزه باهامه اینه ک یک ساعت بعد وعده غداییم زودی گشنم میشه و معدم‌میسوزه

۹ روز مونده موعدم . روز تخمک گذاریم و فرداش به شدت سرگیجه و ضعف داشتم ولی دوروز بود افتاد . دو روز ب ...

من درد تخمدان داشتم که گاهی میزد به کلیه ام

انشاالله بارداری من بیبی چکم یک هفته مونده به پری هاله کمرنگ انداخت و هر دو روز یبار بعدش پر رنگ و پر رنگ تر شد 

من اتفاقا سه ماه اول اشتهام صفر شده بود

من درد تخمدان داشتم که گاهی میزد به کلیه ام انشاالله بارداری من بیبی چکم یک هفته مونده به پری هاله ...

ان شاالله. خدا خیرتون بده ک دعای خوب کردید. شما وقتی بیبی چک مثبا دیدید ذوق کردید؟ من احساس میکنم حتی اگر مثبت بشع نباید خوشحال باشم از بسسسس اینجا خوندم ک بچه هاشون زیر دوماهدسقط شده یا قلبش تشکبل نشده . خودمم میدونم نباید افکار منفی داشته باشم ولی یع ترسی افتاده تو جونم