2777
2789
بارداری اول حتی زودتر از یک هفته نشون داد ، علایم بارداری داشتم زود تست دادم

اولین بارداریتون با اقدام چندم باردار شدید ماه اول یا بعد چند ماه؟ میشه بی زحمت بگید علائمتون چی بود ؟

منم این ماه از ۹ سیکلم تا ۱۹ سیکلم یک شب درمیون اقدام داشتم اولین اقداممه. دوروز سرگیجه شدید داشتم و ...

انشاءالله بارداری گلم علایم دیگه ای نداری فعلا ؟

تکرر ادرار ،گاهی تیر کشیدن زیر شکم یا ترشحات یا گرگرفتگی؟

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولین بارداریتون با اقدام چندم باردار شدید ماه اول یا بعد چند ماه؟ میشه بی زحمت بگید علائمتون چی بود ...

اولی ۴ ماه بعد اقدام که اقداممون مرتب نبود ، علائم هر دو بارداری تقریبا مثل هم بود  مثل سرگیجه ، حساس شدن سینه که با پریودی نبود سوزن سوزن میشدن و سنگین شدن ،خستگی ، خواب الودگی اخلاقمم تند شده بود هر ماه قبل پریودی یه پیچش تو شکمم میشد که اون ماه نشد، متاسفانه سقط شد بعد از ۱۶ ماه بعدش یالا باردار شدم با علائم شدید تر که اونم سقط شد ان شاءالله که باردار باشی و بچه سالم نصیبت شه

انشاءالله بارداری گلم علایم دیگه ای نداری فعلا ؟ تکرر ادرار ،گاهی تیر کشیدن زیر شکم یا ترشحات یا گر ...

دو روزه همش از داخل بدنم داغه ولی از بیرون یخ . زیر شکمم مدام درد نداره ی چند باری تیر کشیده 

اولی ۴ ماه بعد اقدام که اقداممون مرتب نبود ، علائم هر دو بارداری تقریبا مثل هم بود  مثل سرگیجه ...

عجب 😣😥

چقدر ناراحت شدم 

چرا خب سقط میشدن دکتر تشخیص داد؟

ان شاالله عزیزم دعام کنید الهی ک خدا ی نی نی سالمم به شما بده عزیزم

عجب 😣😥 چقدر ناراحت شدم  چرا خب سقط میشدن دکتر تشخیص داد؟ ان شاالله عزیزم دعام کنید الهی ک ...

ممنون عزیزم، اولی تعطیلات عید نوروز بود دکتر نبود ک برم از دست رف دومی قلبش ایستاد  ۲۴ روز پیش سقط شد فردا پس فردا میرم دکتر برام آزمایش بنویسه علتش مشخص شه

دو روزه همش از داخل بدنم داغه ولی از بیرون یخ . زیر شکمم مدام درد نداره ی چند باری تیر کشیده 

فکرمیکنم شما باردارین گلم ،اگه باردار بودین بهم بگین بعدا درست حدس زدم یانه

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

سلام منم علایم شمارو دارم.زیردلم بعضی وقتا تیرمیکشه و کمرم گاهی درد میکنه منم از۱۲تا۲۰پری اقدام داشتم.سه روز دیگ موعدمه.ماه چهارم اقداممه

28/9/1401 بالاخره فندق دوم مامان اومد تودلم و بی بی چک مثبت شد،خوش اومدی بهترین هدیه خدا🤩۲۸/۱۱/۱۴۰۱دقیقا قبل از عید توی ۱۷ هفتگی فهمیدم که یک گل پسر تو راهه😍خدارو صدهزارمرتبه شکر انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیای پسرقشنگم

بی بی زدی هروقت به منم خبر بده عزیزم

28/9/1401 بالاخره فندق دوم مامان اومد تودلم و بی بی چک مثبت شد،خوش اومدی بهترین هدیه خدا🤩۲۸/۱۱/۱۴۰۱دقیقا قبل از عید توی ۱۷ هفتگی فهمیدم که یک گل پسر تو راهه😍خدارو صدهزارمرتبه شکر انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیای پسرقشنگم