اولین بارداریتون با اقدام چندم باردار شدید ماه اول یا بعد چند ماه؟ میشه بی زحمت بگید علائمتون چی بود ...
اولی ۴ ماه بعد اقدام که اقداممون مرتب نبود ، علائم هر دو بارداری تقریبا مثل هم بود مثل سرگیجه ، حساس شدن سینه که با پریودی نبود سوزن سوزن میشدن و سنگین شدن ،خستگی ، خواب الودگی اخلاقمم تند شده بود هر ماه قبل پریودی یه پیچش تو شکمم میشد که اون ماه نشد، متاسفانه سقط شد بعد از ۱۶ ماه بعدش یالا باردار شدم با علائم شدید تر که اونم سقط شد ان شاءالله که باردار باشی و بچه سالم نصیبت شه
عجب 😣😥 چقدر ناراحت شدم چرا خب سقط میشدن دکتر تشخیص داد؟ ان شاالله عزیزم دعام کنید الهی ک ...
ممنون عزیزم، اولی تعطیلات عید نوروز بود دکتر نبود ک برم از دست رف دومی قلبش ایستاد ۲۴ روز پیش سقط شد فردا پس فردا میرم دکتر برام آزمایش بنویسه علتش مشخص شه
سلام منم علایم شمارو دارم.زیردلم بعضی وقتا تیرمیکشه و کمرم گاهی درد میکنه منم از۱۲تا۲۰پری اقدام داشتم.سه روز دیگ موعدمه.ماه چهارم اقداممه
28/9/1401 بالاخره فندق دوم مامان اومد تودلم و بی بی چک مثبت شد،خوش اومدی بهترین هدیه خدا🤩۲۸/۱۱/۱۴۰۱دقیقا قبل از عید توی ۱۷ هفتگی فهمیدم که یک گل پسر تو راهه😍خدارو صدهزارمرتبه شکر انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیای پسرقشنگم
28/9/1401 بالاخره فندق دوم مامان اومد تودلم و بی بی چک مثبت شد،خوش اومدی بهترین هدیه خدا🤩۲۸/۱۱/۱۴۰۱دقیقا قبل از عید توی ۱۷ هفتگی فهمیدم که یک گل پسر تو راهه😍خدارو صدهزارمرتبه شکر انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیای پسرقشنگم