2777
2789

دوستای خوبم نظراتتون برام مهمه دوره مژه و تتو دیدم تکو توک مشتری تو خونه دارم خیلی ارایشگاها رفتم که کلی کلاس گذاشتن برام و ردم کردن حالا تصمیم دارم تخت و صندلی بخرم و کارمو تو خونه وسعت بدم تمام وسایلای مژه و تتو رو هم دارم بنظرتون این کار رو بکنم؟یکم دو دلم همراه با ترس قاطی😀

بزودی مامان میشم

من ک اعتماد نمیکنم ب شخصه برم خونه ی کسی 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا این کارو نکن 

محیط کارو با خونه زندگیت یکی نکن 

من به شخصه عمرا اعتماد نمیکنم به آرایشگاه تو خونه 

بعد دوره زمونه خرابه هرکسی راه نده تو خودت کم کم از زندگیت سر درمیارن و.....

اصلاابداااا خونت اتاق خوابشو آرایشگاه نکن 

مثلا یکی میشناسم پارکینگ خونه اش برداشته آرایشگاه کرده 

ی سری طراحی ها روش انجام داده  خعلیییییی خوشگل شده 

طبقه بالا خونه اش پارکینگ آرایشگاه در ورد خروج مشتری 

چرا ؟یعنی درامدی نخاهم داشت؟

با این ترسی ک داری از پس مشتری بر نمیای میدونی اکثر ارایشگرها زبون بازن اعتماد ب نفس دارن ک حتی اگ ترررر بزنن ی حوری قانعت میکنن ک انگار بهترین مدل روز هالیوود و زدن برات

بدی خونم اینه که اول پذیراییه بعد اتاقا😢

خب همه خونه ها همینن ایرادی نداره

اگه میتونی یه مغازه ی کوچولو اجاره کنی که خیلی بهتره.

یا اگر مشتری های خودتو داری بری خونشون کارشونو بکنی.

الان خیلیا هستن میرن خونه ی مشتری 

Having fun while stuck in life
با این ترسی ک داری از پس مشتری بر نمیای میدونی اکثر ارایشگرها زبون بازن اعتماد ب نفس دارن ک حتی اگ ت ...

نه از کارم که اصلا ترسی ندارم ازینکه میخام هزینه کنم و خدای نکرده نشه میترسم نمیخام شوهرم فک کنه من بی عرضه ام

بزودی مامان میشم

خب همه خونه ها همینن ایرادی نداره اگه میتونی یه مغازه ی کوچولو اجاره کنی که خیلی بهتره. یا اگر مشت ...

هرجا بخام رهن کنم خیلی گرونه من سرمایه ای ندارم 

بزودی مامان میشم