2777
2789
دکتر هم‌رفتین

بله پلی کیستیک هستم.یکم اضافه وزن دارم و تو رژیم و ورزشم  اگه نتیجه بگیرم

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

عزیزم من همیشه سر نمازم واسه همه اونایی که بچه میخان دعا میکنم

ی دنیا ممنون از شما...ان شالله به زودی خودتون مامان شین

زندگی وقتی اونی میشه که ما میخوایم  که خودمون بسازیمش😇نه اینکه منتظر باشیم واسمون بسازن😊زندگیتوخودت بساز...امکان داره کسی دیگه بسازه اونی نباشه که تو میخوای😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا رژیم واسه جنسیت نی نی جواب میده؟ دکترت چی گفت؟

اره رژیم میدن،رفتم دکتر اول که برامون ازمایش نوشت،بعدم که ازمایشامون خوب بود،تحت نظر بودیم دارو اینا میداد و رژیم غذایی،الانم که تو اقدامیم

۳ماه تا۱سال طبیعی هستش.بعد از اون باید بری آزمایش خودت مشکل نداشتی همسرت آزمایش بده

عزیزم تحت نظر هستم تنبلی دارم و اضافه وزن.دارو میخورم و تو رژیم و ورزش ام

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

عزیزم تحت نظر هستم تنبلی دارم و اضافه وزن.دارو میخورم و تو رژیم و ورزش ام

میگن رازیانه برای تنبلی خوبه.حالا توی گوگل هم خوب سرچ کن ببین چیا خوبه...رژیمتم‌حتما رعایت کن...ان شالله به زودی زود مامان میشی

زندگی وقتی اونی میشه که ما میخوایم  که خودمون بسازیمش😇نه اینکه منتظر باشیم واسمون بسازن😊زندگیتوخودت بساز...امکان داره کسی دیگه بسازه اونی نباشه که تو میخوای😉
برا من که ۲۸ روزه بود این سری زود پریود شدم نمیدونم دلیلش چیه،تنبلی هم ندارم

دلیلش استرسه

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
آره.. گفت لازم نیست ولی ما گفتیم میدیم آزمایش دادیم شانسم مشکل داشتیم 

ما سر بچه اولم نرفتیم مشاور ازمایشم ندایدم خداروشکر سالمه،خیلی دخترعمو پسر عمو باهم ازدواج کردن و بچشون سالمه،میگم ازمایشاتتونو دوباره تکرار کنین،برین پیش یه دکتر دیگه

ممنون گلم من میخام برا بار دوم مامان بشم😍

بسلامتی😍😍😍😍من هنوز نی نی ندارم...امروز وقت پری بوده دعا کن نشم و حامله باشم

دخترا بنظرتون چند روز بعد از عقب افتادن پری باید بی بی زد ؟

میگن رازیانه برای تنبلی خوبه.حالا توی گوگل هم خوب سرچ کن ببین چیا خوبه...رژیمتم‌حتما رعایت کن...ان ش ...

عزیزم خیلی چیزایی ک میگن برا تنبلی خوبه مثل رازیانه و پیازدرمانی و سیاهدونه و...میگن باید حواست باشه پرولاکتینت بالا نباشه وگرنه نتیجه عکس میده 

والا اینقدر مطلب از این و اون میشنویم ک جرات ندارم سرخود چیزی بخورم 

البته گاهی میخورم این چیزا رو 

نمیدونم توکل بر خدا

فعلا ک واکسن زدم و این ماه اقدام نمیکنم و فقط متفورمین میخورم و خیلی بی اشتهام کرده