2777
2789
عنوان

دیر دیده شدن جنین درون ساک حاملگی

2233 بازدید | 18 پست

هفته پنجم بعد از انتقال جنین رفتم سونو گفت فقط ساک دیده میشه... گفته دو هفته دیگه بیا .. دکتر گفت یا زود اومدی یا پوچ هستش.

کسی می‌دونه برای  دیده شدن جنین تا چند هفته فرصت هست؟؟نگرانم نکنه پوچ باشه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخام ناامیدت کنم اما منم اینجوری بودم ساک دیر دیده شد بعد جنین دیده نمیشد اخرشم گفتن رشدش تو 4 هفته متوقف شده بعد سقط شد، استرس نداشته باش انشالله ک خیره این سری رفتی صدا قلبشو بشنوی

خنده را معنی ز سر مستی نکن، آنکه میخندد غمش بی انتهاست🙂🍃🕊
نمیخام ناامیدت کنم اما منم اینجوری بودم ساک دیر دیده شد بعد جنین دیده نمیشد اخرشم گفتن رشدش تو 4 هفت ...

علایمت چی بود؟

خدایا هزاران مرتبه شکر..... الحمدالله رب العالمین❤ خدایا شکرت بعد از دوسال ونیم انتظار جواب دلمو دادی 😍خدایا ب حق بزرگیت دخترم سالم وصالحه دنیا بیادالهی آمین.....خدایا دل همه ی منتظرا رو شادکن الهی آمین.....خدایا شفای خانوادمم از خودت میخوام ناامیدم نکن ❤❤التماس دعا از هرکسی که میخونه امضام رو......
علایمت چی بود؟

از اولش لک بینی داشتم بعد افتادم خونریزی خودش افتاد، من روزی دوتا شیاف و امپول استفاده میکردم بخاطر لک اخرشم خدا نخاست بمونه☹️

خنده را معنی ز سر مستی نکن، آنکه میخندد غمش بی انتهاست🙂🍃🕊
از اولش لک بینی داشتم بعد افتادم خونریزی خودش افتاد، من روزی دوتا شیاف و امپول استفاده میکردم بخاطر ...

ان شاءالله جاش ب زودی برات پر شه

خدایا هزاران مرتبه شکر..... الحمدالله رب العالمین❤ خدایا شکرت بعد از دوسال ونیم انتظار جواب دلمو دادی 😍خدایا ب حق بزرگیت دخترم سالم وصالحه دنیا بیادالهی آمین.....خدایا دل همه ی منتظرا رو شادکن الهی آمین.....خدایا شفای خانوادمم از خودت میخوام ناامیدم نکن ❤❤التماس دعا از هرکسی که میخونه امضام رو......