2777
2789

سلام 

رمانم چاپ شده و میخوام برای یه پیج بفرستم تا به عنوان معرفی بذاره هم نظرتون رو میخوام کدوم عکس بهتره هم یه خلاصه میدم اگر دوست داشتین نظرتون رو بگید شما جذب این کتاب میشید برای خرید؟ یا بهتره چی جوری خلاصه بذارم من نه عکاس نه خلاصه نویس و نه مبلغ خوبی هستم🤦🏼‍♀️

عکس 1

عکس 2

عکس 3

عکس 4

🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

غوغای زمانه روایتگر داستان زنی است متاهل که در پی عشق قدیمی و ممنوعه اش، زندگی اش را نابود می کند و پس از آن با انتخابی نادرست، غرق در اشتباهات زیادی می گردد.

آیا زن این قصه ی پر غصه، دست های یاری که برای رهایی او از این منجلاب دراز شده را می گیرد و به همه ی عشق و علاقه ای که نسبت به شوهر خطاکارش دارد پشت پا می زند یا... 

زمانه برای این زن، غوغا به پا می کند!

برشی از کتاب:

عطر تنش در بینی‌ام پیچید و اشک‌هایم روانه شد. 

واقعیت تلخی که مثل پتک روی سرم کوبیده می شد؛ من عطر تن مردی را نفس می‌کشیدم در حالی که عاشق دیگری بودم. 

خودم را به زور از آغوشش بیرون کشیده و در حالی که به! پارکت های چوبی زیر پایم زل زده بودم، سعی در صاف کردن صدایم داشتم: 

- سرم درد می کنه. خواهش می کنم اجازه بده تنها باشم.

تعداد رای : 8
نظرسنجی
عکس اول
6
75%
عکس دوم
1
12%
عکس سوم
1
12%
عکس چهارم
0
0%
رمان غوغای زمانه چاپ شد خدا روشکر... قسمتی از رمان👇...     عطر تنش در بینی‌ام پیچید و اشک‌هایم روانه شد. واقعیت تلخی که مثل پتک روی سرم کوبیده می شد؛ من عطر تن مردی را نفس می‌کشیدم در حالی که عاشق دیگری بودم. خودم را به زور از آغوشش بیرون کشیده و در حالی که به پارکت‌های  چوبی زیر پایم زل زده بودم سعی در صاف کردن صدایم داشتم: _سرم درد می کنه. خواهش می کنم اجازه بده تنها باشم.              رمان درحال تایپ هم تو کانال @neisarifateme  خوشحال میشم با نقدهای ارزشمندتون همراهیم کنید🌹