2777
2789

بچه ها الان دو روزه اصلا اجابت مزاج نداشتم یعنی گیر کرده نمیاد پایین مدفوعم  ترو خدا کمک کنین، ببخشید واقعا ببخشید بی ادبی کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شربت آلو و انجیر بخور 

تو غذایم روغن زیتون بریز 

الان هم میتونی یه کم روغن کرچک بخوری 

خدایا شکرت بخاطر خوشبختی که نصیبم کردی مرسی🙏💫  عشق مامان میدونم که سالم میای تو بغل منو بابایی 😍بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچیکت هستیم. یه پسر دارم شاه نداره...♡ همسرم ، همه کسم بی نهایت دوست دارم و همیشه عاشقتم❤     
شربت آلو و انجیر بخور  تو غذایم روغن زیتون بریز  الان هم میتونی یه کم روغن کرچک بخوری&nb ...

روغن زیتون خالی جواب میده؟؟ الان خونه مادر شوهرمم نمی تونم برم بیرون چیزی بخرم و یا بهشون بگم فقط روعن زیتون دارم

اره خیلی زیاد می گیرم

من طب سنتی خوندم 

تو طب سنتی بهش میگن ام المرض یعنی مادر تمام بیماری ها 

هر جور ک شده باید از ریشه درمانش کنی وگرنه کار دستت میدا

خدایا شکرت بخاطر خوشبختی که نصیبم کردی مرسی🙏💫  عشق مامان میدونم که سالم میای تو بغل منو بابایی 😍بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچیکت هستیم. یه پسر دارم شاه نداره...♡ همسرم ، همه کسم بی نهایت دوست دارم و همیشه عاشقتم❤     
روغن زیتون خالی جواب میده؟؟ الان خونه مادر شوهرمم نمی تونم برم بیرون چیزی بخرم و یا بهشون بگم فقط رو ...

اره بخور 

روغن زیتون یکی دو قاشق بخور الو و انجیر بخیسون هم ابشونو بخور هم خودشونو قرص گیاهی سیلاکس اگه هسچ ...

سیلاکس یه بار خوردم قبلا چند ماه پیش که یبوست شدم جواب نداد فقط بعد از رفع یبوستم کلا اسهال شدم