2777
2789
عنوان

یعنی حاملم؟😱

236 بازدید | 12 پست

ماه پنجم اقدامم

۲روز به موعدم مونده

۱۳روز از اولین اقدام و۱۰روز از اخریش میگذره 

نیم ساعته سمت چپ نافم شدیددردگرفته 

جدیده وشبیهه درد عادتم نیست

یعنی بارداری؟

اخ خیلی دردمیکنه

«اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج»

بیبی چک

من یه پرستاراتاق عملم😍من عاشق کارمم❤من یه خانوم خانه دارم🙎‍♀خونه من همیشه برق میزنه❤من یه زنم🥰عاشق همسرمم.با عشقم خوشبختم خستگیام پشت در خونمونه من مطالعه میکنم آشپزی و شیرینی پزی میکنم آقامون آرایشگر شخصیمه همیشه باهم خوشیم از خونمون یا صدا خنده میاد یا بوی غذای تازه😍به منم خیانت شده مشکوک به سرطان بودم که نامزد سابقم با خواهر جاریم بهم خیانت کردن تو تنهایی و افسردگی جنگیدم تا اینکه با شوهرم آشنا شدم اسمش امیده🥰خودشم امیده بعد اومدنش من شدم قوی ترین و خوشبخت ترین زن دنیا💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ماه های قبل بارداری صدتا علامت بدنم از خودش میداددبیرون دقیقا ماهی که باردارشدم هیچی نبود 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
از اولین اقدام ۱۳روز از اخریش ۱۰ روز گذشته ۲روزم به موعدم مونده نشون میده؟!

احتمالا حالا تستم امتحان کن اگه میخوای بزار یه چندوقت بگذره بعد آزمایش انجام بده ک دقیق تر باشه

بد اخلاق نیستم اما خوب قرارم نیست با همه خوب باشم...!
اتفاقادارم ولی چون تازه ۱۳روز گذشته و۲روز هم به موعدم میترسم باشه هم نشون نده

نشون میده عزیزم من خودم ۹روز مونده بود به موعدم بی بی چکم مثبت شد 

برو بزار خبرشو بهمون بده😍😍😍

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍