2777
2789
عنوان

مهدکودک غرب تهران

619 بازدید | 12 پست

سلام خانوما

پسر من حدود ۳ سالشه و تا قبل کرونا پرستار داشت که همراهم بود و کمکم میکرد 

الان هم بخاطر سنش و هم اینکه حامله ام میخام ببرمش مهدکودک مثلن دو روز در هفته چند ساعت

مهدکودک خوب سمت شهرک غرب یا سعادت آباد یا کلن سمت غرب تهران سراغ دارید؟

توی اینترنت که سرچ کردم مهدکودک نارنجی و وانیا رو دیدم

اگر اینا رو هم میشناسید ممنون میشم بگید بهم چطورن

سلام عزیزم

نگران نباش.با خیال راحت ببرش مهد کودک نسیم بهار.

من و یکی از دوستام بچه هامون رو بردیم اونجا. مدیریت خیلی قوی داره. به تمام مسائل بچه ها توجه داره. پرسنلش هم عالین.

حتما یه سر بزن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام توروخداااااا اگه کسی مهد خوب میشناسه برای دخترم معرفی کنه سمت شهران؟ ایا کسی مهد نسیم بهار رو م ...

مهدکودک برکه شادی 

مهدکودک نورآفرین

مهدکودک دو زبانه نسیم بهار  

مهدکودک گلهای زیبا 

سلام عزیزمنگران نباش.با خیال راحت ببرش مهد کودک نسیم بهار.من و یکی از دوستام بچه هامون رو بردیم اونج ...

مهد نسیم بهار 

دو زبانه است خدماتش هم خوبه اما شهریه اس برای من بالا بود نتونستم پسرم و ببرم اما واقعا مورد تایید بود 

میشه لطفا شماره تماس بدین من خیلی نگرانم بیشتر میشه توضیح بدین؟

متاسفانه بخاطر ناشناس بودن اکانت ها نمی تونم شماره بدم 

اما هر سوالی دارید بپرسید 

همانطور که گفتم من نتونستم پسرم و ببرم اما پسر جاریم ۱/۵ سال آنجا بود 

می تونید آبنبات و مامیران را هم تحقیق کنید 

پسر من سه سال مهد کودک نسیم بهار بود و از عملکردشون راضی بودم مخصوصا نظافت محیط خیلی تمیز بود تو این مدت هیچ مشکل از لحاظ بی نظمی و کثیفی برنخوردیم مربی هاشون native  بودن و عالی چون مهد دو زبانه است

سلام توروخداااااا اگه کسی مهد خوب میشناسه برای دخترم معرفی کنه سمت شهران؟ ایا کسی مهد نسیم بهار رو م ...

سلام عزیزم

اگه دنبال مهد دو زبانه ای مهد خوبی هست ،با محیط بسیار تمیز چون وقتی من برای بازدید آخر وقت رفتم تمام محیط با ضد عفونی کننده تمیز می کردند.