2777
2789
باید تا ساعت ۲ تو آزمایشگاه بشینم قند سه مرحله ای دارم دندونمم درد گرفته سرمم گیج میره ناشتام دوست د ...

هفته چند باید قند سه مرحله ای داد؟؟؟

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
بمیرم با تمام وجودم درکت میکنم 😭مشکلی دارید؟ 

خدا نکنه

نه بدبختی اینجاست که هیچکدوم مشکلی نداریم که بخواییم درمان کنیم من سه تا تخمک داشتم شوهرم اسپرمشو دکتر کفت از همه نظر عالیه یعنی نمیشد یدونه از اون تخمکا بارور شه خیلی بده که تظاهر میکنم ناراحت نیستم درحالیکه هستم😔❤️‍🩹

همسرم دنياى من👫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای نذار بره زندانیش کن 😶

گوش نمیکنه آخه عروسی برادرزاده شه به منم میگه تو هم بیا😳😳

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
انشاالله خدا نگاهی بهمون بندازه خسته شدیم 😭

ان شاءالله عزیزم غصه نخور میشه بالاخره 

تو همین سایت گاهی امضاها رو میخونم یا تایپیکارو میبینم خیلیا تو شرایط ما بودن ک الان مامان شدن 

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

خدا نکنه نه بدبختی اینجاست که هیچکدوم مشکلی نداریم که بخواییم درمان کنیم من سه تا تخمک داشتم شوهرم ...

خب خداروشکر مشکلی ندارید بنظرم فقط بخیال شو 

من شوهرم سالمه خودم تنبلی تخمدان دارم البته با دارو خفیف شده ☹️

من امروز رفتم ۲۸ هفته.معمولا از هفته ۲۵ تا ۲۸

وای من چجور تحمل کنم کلا در حال بالا آوردنم

خب خداروشکر مشکلی ندارید بنظرم فقط بخیال شو  من شوهرم سالمه خودم تنبلی تخمدان دارم البته با دا ...

منم pco خفیفم اونو که الان تقریبا همه هستن🥺نمیدونم انشالا خدا خودش به هرکی که نینی میخواد یدونه بده🤲🏼به شمام زود زود بده❤️

همسرم دنياى من👫
باید تا ساعت ۲ تو آزمایشگاه بشینم قند سه مرحله ای دارم دندونمم درد گرفته سرمم گیج میره ناشتام دوست د ...

انقدر میترسم از این ازمایش ک نگو...

چند هفته مینویسن؟

بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره
عزیزم میگذره برای تهوع قرص نمیندازی؟سعی کن لیمو بریزی داخل آب بخوری خیلی خوبه 

اگه قرص نخورم که میمیرم الان تو شیش ماه هستم هنوزم بالا میارم و تهوع دارم