2777
2789
خدارو شکر دکتر رفتم قلبش خوب بود وبرام سونو نوشت نخواستم اونجا انجام بدم این هفته میرم انشاءالله ج ...

خداروشکر عزیزم..جنسیت که گفت شاید دختر باشه..باز هم میگفت اندامش خیلی کوچیکه فقط ی حدس اصلا مطمئن نباش..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سونو اون روز بهم گفت 12 هفته و 4 روز..یعنی امروز میشه 13 هفته و 1 روز اگر خدا بخاد..

سلام وقتتون بخیر 

منم دوماه اقدام هنوز که خبری نشده این ماه ببینیم خدا چی میخواد 

دعاکنین واقفا انتظار سختیه 

سلام وقتتون بخیر  منم دوماه اقدام هنوز که خبری نشده این ماه ببینیم خدا چی میخواد  دعاکنی ...

سلام عزیزم..انشالله به حق همین ماه عزیز خدا به زودی دلتو شاد میکنه و ی نی نی ناز میذاره تو دلت

خداروشکر عزیزم..جنسیت که گفت شاید دختر باشه..باز هم میگفت اندامش خیلی کوچیکه فقط ی حدس اصلا مطمئن نب ...

منم دیروز رفتم هنوز دکتر نرفتم ولی ماما گفت خوبه من ۱۱هفته و۵روزم 

منم گفت دختره 

فکر کنم باید تیکرامونو صورتی کنیم 😂😂

چون کم پیش میاد اشتباه بگن

فقط 35 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خداروشکر عزیزم..جنسیت که گفت شاید دختر باشه..باز هم میگفت اندامش خیلی کوچیکه فقط ی حدس اصلا مطمئن نب ...

ازمایش غربالگری دادی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ازمایش غربالگری دادی؟

ای جانم..ایشالله دلبر کوچولوت سلامت باشه

آره عزیزم آزمایشو بعد سونو رفتم،دیشب جوابش رو گرفتم..از دیشب فقط گریه میکنم..ریسک سندروم داون رو زده متوسط..خیلی نگرانم..فردا صبح نوبت دکتر دارم دعا کن چیزی نباشه

شما آزمایش رو دادی؟؟

عزیزززم ایشالله بسلامتی و مبارکه..

سلام خوبی خانومی 

از بارداریت چه خبر باکوچولو چکارمیکنی حالش خوبه تکوناشو حس میکنی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم این ماه واسه بار اول اقدام کردیم. دو روز دیگه موعد پریودمه. چند روز گرگرفتگی داشتم و الان هم حرارت بدن مخصوصا شکمم بالاست.احساس میکنم شکمم سفت شده.گاهی هم زیر شکمم مخصوصا سمت چپ تیر میکشه. دعا کنید باردار باشم.

سلام خوبی خانومی  از بارداریت چه خبر باکوچولو چکارمیکنی حالش خوبه تکوناشو حس میکنی؟

سلام عزیزم میگذره خداروشکر..نه من هنوز تکوناش رو حس نمیکنم..وقتی رفتم سونو گفتم..بهم گفت جفتت جلو شکمته تو متوجه حرکتش نمیشی ولی حرکت میکنه..همین خیلی استرس زا شد برام..شما چی حس میکنی؟

سلام عزیزم میگذره خداروشکر..نه من هنوز تکوناش رو حس نمیکنم..وقتی رفتم سونو گفتم..بهم گفت جفتت جلو شک ...

من بله تقریبا حس میکنم اصولا بچه اول رو ادم دیرتر حس میکنه منم جفتم پایینه بخاطر سزارین قبلیم 

جنسیت رو بهت گفت؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40