2777
2789
من ۳۰سالمه ۵ساله ازدواج کردم ماه دیگ میخوام اقدام کنم ممیدونم کی روز تخمک گذاریم و چیا بخورم چون ...

سلام عزیزم..ایشالله که همون ماه اول نتیجه میگیرید..فولیک اسید رو که حتما استفاده کنید..زمان تخمک گذاریتون هم میتونید از کیت تخمک گذاری متوجه بشید، البته از رو ترشحات هم میشه..روغن سیاهدانه استفاده کنید،سیاهدانه و عسل هم صبح ناشتا بخورید..ویتامین ای هم شوهرتون مصرف کنه خوبه..امیدوارم خیلی زود به نتیجه برسین

سلام عزیزم..ایشالله که همون ماه اول نتیجه میگیرید..فولیک اسید رو که حتما استفاده کنید..زمان تخمک گذا ...

خیلی ممنون  از راهنماییت مهربون

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دو ماه قبل با تست مکس ۱۴ اقدام کردم

هر دو بار همون روز اول که تستو گذاشتم مثبت شد و من یه ماه همون شبش اقدام کردم و ماه بعد یه شب بعد مثبت شدن تست.

الان متوجه شدم که باید این تستو زودتر گذاشت و روز قبل از مثبت شدن و همون روز و روز بعدش اقدام کرد تا شانس بارداری بالا بره

و اینکه ظاهرا تست مکس ۱۴ روزی که تخمکت ازاد میشه هم هم چنان مثبت میمونه که من نمیدونستم و احتمال داره اقدامم کمی دیر هم بوده باشه

دوستان اگه از این تستا استفاده میکنن در نظر داشته باشن

سلام مامان های آینده من حدود 9 ماه اقدامم دکتر بهم قرص آهن ، ویتامین دی ، پودر اینفولیک ، متفورمین ، لتروزول ، 

قرص پرگناکر کانسپشن ویتابیوتیکس اینها رو دارم مصرف میکنم و همچنان منتظر  

من دو ماه قبل با تست مکس ۱۴ اقدام کردم هر دو بار همون روز اول که تستو گذاشتم مثبت شد و من یه ماه هم ...

سلام عزیزم..ایشالله به زودی نتیجه میگیرید..منم 2 ماه از مکس استفاده میکنم ، نمیدونستم همون روز هم میشه!! ممنونم که گفتی بهمون

آره دقیقا..منم هی به خودم میگم اصلا بهش فکر نکن ..بلاخره که خدا قراره بهمون بچه بده حالا هر وقت که خ ...

اره و فک میکنم موفق باشم این ماه چون درگیرش نیستم اصن نی نی سایتم نمیام دیگ چون هی یادش میفتم با اینجا

💙♥💜
سلام عزیزم..ایشالله به زودی نتیجه میگیرید..منم 2 ماه از مکس استفاده میکنم ، نمیدونستم همون روز هم می ...

بله عزیز دو روز قبل از مثبت شدنش و همون روز و روز بعدش بهترین زمانه

ایشالا شما هم زودی نتیجه میگیرید⚘

منم ۴ ماهه شروع کردم اما دو ماهه درست دارم اقدام میکنم امیدوارم همه عزیزان زودی نتیجه بگیرن

من این ماه شروع کردم وروز ۱۱و۱۲ و۱۴و۱۵اقدام داشتم نمیدونم چی میشه ولی خیلی استرس دارم 

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40