2777
2789

سلام خانوما به خواستگارم که خیلی جدیه😌 کی بگم تنبلی تخمدان دارم و همش دارو مصرف میکنم و ریزش مو دارم و ... اینارو لازمه بگم دیگه باید بگم بنظرتون چجوری بگم ☹️💔چقدر سخته می‌خوام بخاطر همین مشکلاتم ردش کنم ولی اون ول کن نیست خودمم حس میکنم دوستش دارم اما این بیماری منو از همه چی خسته کرده حوصله خودمم ندارم یه روزم نیست غصه موهامو بخورم لامصب اعتماد بنفسمو به فنا داده 😢چیکار کنم نظرتون؟

روبه رشدم 🌱

هیچی نگو

درخاستمو قبول کن بهت دکتر معرفی کنم از شر همه عوارضش خلاص بشی

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما بگو واقعا این مخفی کاری خیانت در حق طرف مقابلتون حساب میشه 

چون در اینده به مشکل میخورید 

من و خانمم به خاطر اینکه ازم مخفی کاری کرده بود مشکلات بچه دار شدنش رو در شرف طلاق هستیم و به زودی از هم جدا میشیم 

واقعا من تهران نیستما 

کجایی هسنی

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

ارومیه عزیزم درخواستتو قبول کردم

عععع خب چوخ قشح

من دیین دکتر تبریزده اولور

دکتر میگفت الان اکثر خانوما این مشکل رو دارن...پس نیازی نیست گلم انقدر سخت بگیرید...تازه خیلیا با ای ...

خیلی اعتماد بنفسمو رو پایین آورده در حالیکه از لحاظ قیافه و هیکل خیلی خوبم 😢

روبه رشدم 🌱