2777
2789
عنوان

خونه رویایی🌈🏩

319 بازدید | 24 پست

فکرشو کنید یه خونه حیاط دار خیلی بزرگ و قشنگ تو بهترین نقطه شهرتون دارین🏩

حیاط پر درخت میوه باشه و یه قسمت مسقف با کلی برگ و شاخ درختا مال ماشین💐😍

بوی آب و خاک موقع آبیاری درخت تو خونه بپیچه و همیشه عید رو از باز شدن شکوفه ها و پاییز رو از زرد شدن درختای حیاط خونه خودت بفهمی🍁⚘🥀

تراس داشته باشی و مهمونی بدی و همه دور هم کیف کنین👨‍👩‍👧‍👦

هیچکس به خونه و حیاط مشرف نباشه و بتونی برای خودت کتاب بخونی و چای بریزی و بازی بچه هارو نگاه کنی🌳🌈

دلم میخواد میوه هر فصل رو بتونم از درخت خودم بچینم در حالی که از شهر دور نیستم!🐰💮

صدای آب و پرنده جای صدای ماشین ها باشه 🌠🍀

یه خونه پر عشق و شادی و سلامتی و پول فراوون که توش دارم زنده بودن رو زندگی میکنم 🥰💐🎉

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖

همینقدر ساده و قشنگ 

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖

یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شده دلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه پدربزرگم تو روستا همینجوریه

ولی خب اونا نوه های پسریشونو دوس دارن و ما سال تا سال نمیریم اونجا

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

خونه ی رویای ما یه خونه ی 60متری تو باغمونه البته نساختیمش هنوز ،فقط طراحی‌ کردیم،دعاکنین تا بعد از عید شروع کنیم ساخت شو از شهر بریم دا ،حالمون از شهر بهم میخوره 

تنها جواب ابلهان، خاموشی می باشد و تمام.
خونه پدربزرگم تو روستا همینجوریه ولی خب اونا نوه های پسریشونو دوس دارن و ما سال تا سال نمیریم اونجا

تو روستا نمیخوام😁 دوست دارم وسط قشنگی های شهر هم باشم😍

اصلا پارادوکس این خونه با زندگی شهری قشنگش میکنه🍃💖

با این توصیفات باید ۵۰۰۰ متر باشه منم میخوام 

اینی که الان جلوی منه نهایت ۱۰۰۰ متره

خونه ی رویای ما یه خونه ی 60متری تو باغمونه البته نساختیمش هنوز ،فقط طراحی‌ کردیم،دعاکنین تا بعد از ...

انشالا عزیزم😍🥰

براش فضا در نظر بگیر گلخانه هم بزنی😍

خونه من تقریبا همینحوریه  پنج تا درخت هلو سبب البالو و گیااس و انگور داریم چند تا بوته رز ک یکی ...

انشالا توش هم پر عشق و شادی و سلامتی باشه براتون😍😍🌈🌈🌈