2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بر هر چی بخون رد خور نداره،اگر قرار باشه نشه نمیتونی بخونی نمازو

🥺 خیلی ناراحتم و تا الانم هیچ دعا یا ختمی نگرفتم تازه میخام شروع کنم امیدوارم خدا دل منم ببینه😔💔

🥺 خیلی ناراحتم و تا الانم هیچ دعا یا ختمی نگرفتم تازه میخام شروع کنم امیدوارم خدا دل منم ببینه😔💔

یکی این یکی ختم ۴۱ روزه سوره حشر خیلی خیلی میگن اثر دارع

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 
یکی این یکی ختم ۴۱ روزه سوره حشر خیلی خیلی میگن اثر دارع

همون ختم سوره ی حشرو میخام شروع کنم 

قبلا هم تجربه داشتم من کلا آدم سستی ام تو نماز یمدت میخونم یمدت نمیخونم 

بعد اون مدتی که میخونم رابطم باهاش خیلی خوب میشه اصلا هر چی از خدا میخام همون میشه ولی مدتی ک نمیخونم همچی دوباره خراب میشه 

دیگه منم تصمیم گرفتم ک تا آخر بخونم😐💔💔💔💔

همون ختم سوره ی حشرو میخام شروع کنم  قبلا هم تجربه داشتم من کلا آدم سستی ام تو نماز یمدت میخون ...

وقتی صدای اذان میشنوی سری دست بکار شووو برو نماز بخون اخر هر نمازت از،خدا بخاه کممکت کنه توی این راه ،ک نمازتووو ول نکنی

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
همون ختم سوره ی حشرو میخام شروع کنم  قبلا هم تجربه داشتم من کلا آدم سستی ام تو نماز یمدت میخون ...

ان شاالله ان شاالله خیلی التماس دعا،یکدفعه میخوای دیگه ول نمیکنی،منم مثل شما بودم،الان سالهاست خداروشکر نعمت خوندن نماز دارم ان شاالله ک قبول بشه

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 
وقتی صدای اذان میشنوی سری دست بکار شووو برو نماز بخون اخر هر نمازت از،خدا بخاه کممکت کنه توی این راه ...

خالمم همیشه میگه وقتی انقد خدا دوستت داره زود صداتو میشنوه و میدونی ام چجوری صداتو میشنوه چرا انقد پس سستی میکنی😅

دست خودم نیس یکم تنبلم اصلا وقتی پریود میشم و چند روز نمیخونم دیگه بعدش حسش نمیاد😐💔💔💔💔

ان شاالله ان شاالله خیلی التماس دعا،یکدفعه میخوای دیگه ول نمیکنی،منم مثل شما بودم،الان سالهاست خدارو ...

خداروشکررر 

خیلی برام دعا کنید لطفا 

اینجا خیلی بهم گفتن که آره فراموشش کن و این حرفا ولی خب خیلی خیلی خیلی سختمه🥲💔 

خیلی به دعای بقیه احتیاج دارم🥲💔

امیدوارم ایندفعه سستی نکنم

خالمم همیشه میگه وقتی انقد خدا دوستت داره زود صداتو میشنوه و میدونی ام چجوری صداتو میشنوه چرا انقد پ ...

همیشها صدای اذانو میشنوی بگو خدا داره صدام میکنه نرم ناراحت  میشه سعی کن خشنودش کنی بعد میبینی چطوری هواتووو داره یواش یواش هم حسش میکنی

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
همیشها صدای اذانو میشنوی بگو خدا داره صدام میکنه نرم ناراحت  میشه سعی کن خشنودش کنی بعد میبینی ...

خیلی جاها حسش کردم و میدونم مراقبمه 

خیلی وقتا ازش ناراحت میشم و خیلی وقتا شاید بهش فکر نکنم ولی میدونم آخر سر دوباره برمیگردم سمتش و میدونم که مراقبمه🙃♥️