2777
2789
عنوان

این ساعت چطوره برای کادو به مرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 80 پست

اسپرت نیست خوب نی اگه مجانی بیوفته خوبه آدم بده ولی ارزش پول دادن و خرید نداره

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
اسپرت نیست خوب نی اگه مجانی بیوفته خوبه آدم بده ولی ارزش پول دادن و خرید نداره

یعنی خوب نیست پس؟🥺

آیدا شاملو هستم ! 🍓 این سایت یک محیط عمومی است و هم‌چنین تمام نظرات قابل احترام ؛ پس سعی کنیم برای پست ها و تاپیک های هم ارزش و احترام قائل شویم ؛ دوستان گرامی که با توهین به بنده و نظرات من واکنش نشان می دهند متشکر می شوم که به هیچ وجه پست بنده را ریپلای نفرمائید به این خاطر که بنده در شأن خود درگیر شدن را نمی بینم ! 🙌🏻 هم‌چنین با نهایت احترام قائل بودن برای شما هر گونه تاپیک های توهین به قومیت ها و خرافات ها و غیر اخلاق بودن را گزارش می کنم ! 🙌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا قشنگه که 

دو دلم به دلم ننشسته😩🥺

آیدا شاملو هستم ! 🍓 این سایت یک محیط عمومی است و هم‌چنین تمام نظرات قابل احترام ؛ پس سعی کنیم برای پست ها و تاپیک های هم ارزش و احترام قائل شویم ؛ دوستان گرامی که با توهین به بنده و نظرات من واکنش نشان می دهند متشکر می شوم که به هیچ وجه پست بنده را ریپلای نفرمائید به این خاطر که بنده در شأن خود درگیر شدن را نمی بینم ! 🙌🏻 هم‌چنین با نهایت احترام قائل بودن برای شما هر گونه تاپیک های توهین به قومیت ها و خرافات ها و غیر اخلاق بودن را گزارش می کنم ! 🙌🏻
یعنی خوب نیست پس؟🥺

من ساعت بازم .این ساعت اسپرت نیست .بخدا من کادو گرفتم  به طرف گفتم ناراحت نشی ولی پسش بده گفت تهران خریدم منم شهر خودم فروختم .بنظرم عوضش کن یه بند خوشگل مشکی یاقهوه آیی ناز بخر .من برا دامادم خریدم مشکی و قرمز خیلی خوشش اومد 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
من ساعت بازم .این ساعت اسپرت نیست .بخدا من کادو گرفتم  به طرف گفتم ناراحت نشی ولی پسش بده گفت ت ...

هابلوت بهتره؟🥺

دوستش پارسال براش خریده اسپرت نمیدونم چی بخرم که خیلی خفن باشه

وای مشخصه ازش که این طوریه؟ حالا من هی فکر می کنم الان میگه از این ارزوناس😐😂😂 آخه اون طرف سیلور ...

خب مشخصه اصله از جعبش دیگه ساعت اصلم معلومه گرونه حالا سلیقه ایه ساعت خودت ببین فلزی میندازه یا چرمی ولی من دیدم اکثرا چرمی میندازن