2777
2789

من19 سالمه بیشتر دخترایی که از اطرافیانم میشناسم تو همین سن یا کمتر ازدوج کردن 

منم بعد از کنکور امسالم چند نفر برای خواستگاری به خانوادم گفتن ولی خانوادم جواب منفی دادن

راستش این مساله زیاد برام مهم نبود تا اینکه زن همسایمون امروز بهم گفت که دخترا فقط توی همین سن ها هست که زیاد خواستگار دارن بعدش دیگه تعداد خواستگاراشون کم میشه نظرشما چیه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ۲۰ م بنظرم ۲۷تا ۳۰ خوبه 

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍

اره کم میشه من قبول دانشگاه کلی خواستگار داشتم ولی اکثرا لوول پایین و بدون تحصیلات ولی بدگعد دانشگاه و تو محیط بیمارستان و اینا خیلی کمتر شدن ولی همه لوول بالا بودن واقعا 

به نظر من ۲۵ سن درستیه هر چند خودم زود ازدواج کردم 

عکس پروفایل عکس فندق مامانش                                  دوست  دارم امید زندگی  مادر                                               کاربری قبلیم نمی دونم چرا تعلیق شد !

۳۰ خوبه کاملا پخته و با تجربه هستی کسی نمیتونه برات تصمیم بگیره

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

بهترین سن هروقت  که فکرکردی بهش نیازداری به یک همدم

آره اینازیادمیگن تاحدودیم درسته 

خوبش به نظرمن ۱۹ تاحداکثر۲۵

شمایی که داری امضام میخونی  آره باخودتم به چیزای خوب فکرکن  یه روزی همش تموم میشه  راستی میشه برای حاجتم یه صلوات مهمونم کنی؟  باهم مهربان باشیم، هیچ کس از آخرین خداحافظی باخبر نیست.  

اوایل دهه نود از 24 به بعد طبیعی بود

انقدر این چند سال فنچا ازدواج کردن ادم یه 25 میبینه فکر میکنه داره دیر میشه واقعا انگار رو ادم تاثیر میذاره 

منکه میگم بالای سی باید ازدواج کرد