2777
2789
عنوان

کسی هست بچه بالای دوسال رو واکسن کرونا زده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1509 بازدید | 174 پست
تو‌‌ نگران من نباش من جایی زندگی‌میکنم‌که خداروشکر از دست امثال تو راحت هستم ‌‌کرونا خیلی وقته که تم ...

تو فکر کن دروغ گفتم ولی اینو بدون واکسن میزنی باید تا آخر عمرت بزنی حتی شده ۱۰ دوز البته اگه دور از جونت تا اون موقع با عوارض واکسن ها زنده موندی 

تا حالا هم حدود ۲۰ بار تجمع های میلیونی داشتن تو عراق اما کلا سفیده وصعیت همین اربعین کربلا را دیدی ...

واقعا مردمتو با عراق یکی میدونی؟؟اونا هنوز بعضی جاهاشون نمیدونن بعد طهارت گرفتن مدفوع کردن باید دست با صابون شست بعد بخوان واکسن بزنن؟؟ده تا بچه میارن بعد کلی بیماری دوتاش بمونه براشون

از هند که کثیف تر نیستن کرونا نابودشون کرد

والا سفید نیست ا‌وضاع عراق اعتقاد ندارن به تست و دکتر مریضم بشن نمیرن تست بدن این همه ایرانی با دو دوز واکسن اجباری از عراق اومد مریض بود

چی میگی؟؟اصلا عقل تو کلت هست؟

گروه قرمز🤫😐وزن اولیه ۹۰ ⁦☹️وزن فعلی ۸۷ وزن هدف۶۰تاریخ شروع:۹۸/۷/۱۸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو فکر کن دروغ گفتم ولی اینو بدون واکسن میزنی باید تا آخر عمرت بزنی حتی شده ۱۰ دوز البته اگه دور از ...

تهش شاید دو  دوز اضافه تر بخواد

خداروشکر سیستم ایمنی شعور داره تو خافظش پادتن ذخیره میکنه مثل شما بیشعور نبست

فعلا که امار خیلی کم شده واکسیناسیون هم خوبه اعلام کردن بزنن بچه ها

کی اعلام کردن .19 ام  من پرسیدم گفتن متولدین 88 به قبل

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...
سرکاریه؟؟؟نمیزنن خواهر سرکارت گذاشتن

نمیدونم والا منم شنیدم گفتم بپرسم ابنحا همه بچه دارن شاید بدونن کجا مبزنه فردا باید برم دوز دوم برم اگه بزارن بچمم میزنم

واقعا مردمتو با عراق یکی میدونی؟؟اونا هنوز بعضی جاهاشون نمیدونن بعد طهارت گرفتن مدفوع کردن باید دست ...

اصلا برفرص حرف شما درست ترکمنستان چی نیجر چی کلی کشور تو دنیا پرستارهای انگلیس چی این عمه مردم فرانسه و هلند و دانمارک وبرزیل چی بدون ماسک راهپیمایی کردن