2777
2789
عنوان

راه به دست آوردن دل خداوند

142 بازدید | 9 پست

از به دست آوردن دل سایر انسان ها ممکن میشود 

آن جا که دلی شاد کردی 

دستی گرفتی 

به نیازمندی کمک کردی 

هیچ چیزی به اندازه کمک به بقیه چه مالی و. ........

در استجابت دعا اثر ندارد.

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دلشو شکستم سر بابام داد زدم😢 پریودم دلتنگ عشقمم یه هفته ازش خبر ندارم نگرانم...

با یه معذرت خواهی درست میشه. 

پدر ا خیلی مهربونن

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
الان دلشو شکستم سر بابام داد زدم😢 پریودم دلتنگ عشقمم یه هفته ازش خبر ندارم نگرانم...

کسی که ازش خبر نداری رو ترجیح دادی به پدرت !!!من پدرندارم .من میدونم چقدر کارت بد بوده .

لایک نکنید .توروخدا 
فقط نوشتی در استجابت دعا اثر ندارد یعنی چی

گفتم هیچ چیزی به اندازه کمک در اجابت دعا اثر ندارد.

درست نوشتم.

یعنی خیلی اثر دارد

کسی که ازش خبر نداری رو ترجیح دادی به پدرت !!!من پدرندارم .من میدونم چقدر کارت بد بوده .

نه..بخاطر این نیس. بهش گفتم واسم کاکائو تلخ بیار رفت واسم دونا شیرین اورد...

همیشه اینجوریه مثلا بهش میگم بابا واسم بستنی شکلاتی بیار موزی نباشه بدم میاد ... میره موزی واسم میاره.. منم پریودم عصبی بودم داد زدم گفتم بابا مگه نه بهت گفتم تلخ باشه😞🚶🏻‍♂️

نه..بخاطر این نیس. بهش گفتم واسم کاکائو تلخ بیار رفت واسم دونا شیرین اورد... همیشه اینجوریه مثلا به ...

من هیچ وقت به خودم اجازه ندادم به بابام بگم برو فلان چیزو بیار .اصلا میدونستی اگه به پدر یا مادرت بگی کاراتو انجام بدن گناهه؟!تازه من خودم  کار بابامو بزور انجام میدادم 

لایک نکنید .توروخدا 
من هیچ وقت به خودم اجازه ندادم به بابام بگم برو فلان چیزو بیار .اصلا میدونستی اگه به پدر یا مادرت بگ ...

خودش رفته بود مغازه منم گفتم سر راهت واسم بیار😞