2777
2789

جابه جا میشیم تو خونه جدید 

به خاطر وسواسم هر چیزو که میشورم یا چند بار میشورم یا میشورم و به دلم نیست 

تازه تو ماشبن ظرفشویی میندازم و دوباره از اول میزنم که بشوره 

وسواسمم وسواسه نجسی پاکیه 

چه کار کنم 

خسته و درمونده شدم 

نمیتونم کسیو بیارم چون به کار کردن اونم وسواس دارم 

حالا چکار کنم با یه عالمه کار که فقط یه هفته وقت دارم و همه چی هم خاک گرفته و بابد شسته بشه تا ببرم اونجا 😪 

لعنت به وسواس 😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم وسواس داشتم پس ببین چی می نویسم:

تو حق داری بدون وسواس و آزار فکری زندگی کنی و بدون اون بهش ادامه بدی

مادرتو خواهرتو ببین اونا دارن از زندگیشون لذت میبرن و حتی نمیتونن تورو درک کنن

چرا ب خاطر یه بیماری مسخره و خوره ی فکری گند میزنی به زندگیت مگه تو حق زندگی کردن نداری؟؟؟؟

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)
من خودم وسواس داشتم پس ببین چی می نویسم: تو حق داری بدون وسواس و آزار فکری زندگی کنی و بدون اون بهش ...

عزیزم‌ میشه یکم توضیح بدی ویواست در چه حد بود ؟ چه جوری بود ؟ چکار کردی که خوب شدی؟ الان کامل خوب شدی؟ 

عزیزم‌ میشه یکم توضیح بدی ویواست در چه حد بود ؟ چه جوری بود ؟ چکار کردی که خوب شدی؟ الان کامل خوب شد ...

شدید.. وسواس فکری داشتم 

آدمای وسواسی واسه همیشه خوب نمیشن ممکنه دوباره تکرار بشه ولی باید باهاش مقابله کرد تا کامل فراموشش کنی

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)
این هفته که باید همه چیو بشورم چکار کنم 😪

سلام عزیزم، اگه فکر میکنین وسواس شستوشو دارین، میتونین به چندتا سوال دربارش پاسخ بدین؟

من دانشجوام و خیلی به کمکتون احتیاج دارم...  

آخرش یه قرعه کشی کوچیک هم داره    

https://survey.porsline.ir/s/B960dqm

شدید.. وسواس فکری داشتم  آدمای وسواسی واسه همیشه خوب نمیشن ممکنه دوباره تکرار بشه ولی باید باه ...

سلام عزیزم، اگه فکر میکنین وسواس فکری داشتین، میشه چند دقیقه وقت بزارین و به چندتا سوال دربارش پاسخ بدین؟

من دانشجوام و واقعا به کمکتون احتیاج دارم...      

آخرش یه قرعه کشی نقدی هم داره اگه دوست داشتین میتونین توش شرکت کنین  

https://survey.porsline.ir/s/B960dqm

دارم با یه مرد وسواسی زندگی میکنم....دارم زجر میکشم....کم وسواس شست و شو داشت الان دو ساله که بخاطر کرونا بدتر شده....کیلو کیلو الکل میخره به همه چی میزنه....هر چی بهش میگم کرونا از سطوح منتقل نمیشه نمیفهمه...منم چون وسواسی نیستم به نظرش کثیفم🙄

هرسال نااگاهانه از سالروز مرگ خود عبور میکنیم....