ممنون میشم کمکم کنید، من مدیر مدرسه هستم تایم مدرسه انقدر مشغله دارم نمیتونم، تو شاد که گروه داریم دلم میخواد در مناسب های مختلف مثلا یه کاری کنم، البته هیچ اجباری ندارم برای دینداریشون، دوست دارم خودشون من رو ببینن و اگر دوست داشتن به این سمت بیان یا کلاااا، مثلاامروز روز وفات هست عوض اینکه نوحه بذارم تو مدرسه یه حدیث خوب از امام تو گروه قرار بدم کم باشه اما تاثیر گذار باشه ، چون زیاد باشه بچه ها توجه نمیکنن،یا نه تنها مذهبی بلکه در بقیه ی موارد هم مثل فرهنگ سازی های مختلف و .... ولی نمیدونم مثلا محتواهامو از کحا میتونم تهیه کنم، خودم واقعا وقت ندارم وگرنه خودم وقت میذاشتم، شما کانالی سایتی جایی میشناسید که بتونم مثلا مطالبمو ازشون بردارم و در حد بچه های ابتدایی باشه
منظورم تنها مسائل مذهبی نبود که کمترین چیزی که بهشون میگم در این مورده، من هیچوقت به بچه ها نگفتم نماز بخونین و اصراری ندارم دوست دارم اول آدم خوبی باشن بعد اگر خودشون به این نتیجه رسیدن نماز بخونن، و میبینم نتیجه هم داده حتی شده روزایی تنها بودم تو نمازخونه نماز خوندم بچه ها دیدن بعدا روزای بعد کم کم اونا هم اضافه شدن ، ولی به هر حال همه شون برام عزیزن و هدفم بیشتر زندگی خوبشونه
سلام یادم نرفت به دوستمم پیام دادم. ولی متاسفانه درگیر جراحی مادرشون شدن و خودشون و همسرشون کلا وقتشون خیلی پره. دیگه پرستاری مادرشونم اضافه شد و من شرمنده شما شدم
⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ❌ﺳﺨﺘﻰ❌ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیکتاپیک آرامش