2777
2789
عنوان

واقعا رویایی و فانتزی فکر میکنم؟

195 بازدید | 17 پست

وقتی بحث معیار برای ازدواج میشه میگم فقط ایمان داشته باشه و دروغ نگه و حلال و حروم رو رعایت کنه و حتی اگه هیچ پولی نداشت با هم یه جوری میسازیم و حتی شده عروسی و مسافرت هم نمیرم

اما دوست‌هام میگن خیلی رویایی فکر میکنم و دارم از معیارهای عادی که حتی گرفتن یه عروسی هست پایین میام

مثلا میگن تو خودت توی مجردی اهل سفری و نمیتونی با همچین کسی زندگی کنی

خیلی سردرگمم معیار درست چیه

در تلاش برای بهتر شدن💫

ن معیارات رویایی و فانتزی نیس

نرماله

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه این رویاییه ک .... اصن ولش 😅😅😅

تلاش ڪن زندگیتو ازرویاهات ، رویایے تر ڪنی 😉💪 هیچی اندازه رویاهام واقعی نیستن ☺ تاپیکام فقط جای حضور افراد با شخصیته فارغ از نگاه جنسیتی🤍❤  هرچی خدا بخواد 😌 خدا که بد نمیخواد💁🏻‍♀[وقتے خوبیِ دیگران رو بخواے... چیزاے خوب بہ سمت خودت برمیگردن 🎯]

کجاش رویاییه اخههه من اگه معیارامو بگممممم میگی فوق فانتزی و رویاییه 😁

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸

اتفاقا معیار شما یه معیار درسته،عروسی گرفتن که معیار نیست پاینده رو نمیسازه،از طرفی اینکه بتونه یه زندگی معمولی رو هم تامین بکنه باید معیارتون باشه،آدم با هوا نمیتونه زندگی کنه

منظورشون اینه که با ایمان و صداقت خالی نمیشه زندگی کرد  رویایی در مقابل واقع گرا بودن

عاها نه میشه چرا رویایی هست

چاوکمید❤️                                                                     ما از تبار بغضیم ، آسودگی روا نیست
بله،معیارات آبکیه....یعنی چی اگه هیچی نداشته باشه باهاش میسازم؟؟؟؟!!!!چجوری میخوای با هیچی اجاره خون ...

میگم منم کار میکنم و با هم پول در میاد بالاخره

هرچند قبول دارم انقدر خرج ها بالاست که دو نفر هم کار کنن باز جوابگو نیست

در تلاش برای بهتر شدن💫