2777
2789
عنوان

زنگش بزنم یا ن ؟

99 بازدید | 7 پست

شوهرم و خانوادش دو ماه پیش دعوا کردن ( یجورایی با خانواده پدر شوهرم زندگی میکنیم )اونا شوهرمو کتک زدن بعد ما مجبور شدیم فقط با یه چمدان پاشدیم رفتیم یه شهر دیگ اونم دو هزار کیلومتر دورر ..‌ کسی ن زنگی زد و ن هیچی منظورم خواهر شوهرام و جاریام هس .‌. شوهرم یه ماه بعد دعواهاشون میگ زنگ بزن ب مامانم حالشون بپرس من با اونا قهرم تو زنگ بزن ... منم چیزی نگفتم خیییلییی دل پاکی دارم هر چند خانواده پدر شوهر خییلییی اذیتم کردن مخصوصا دو تا خواهر شوهر مجرد دارم ک هر کدومش ده سال ازم بزرگترن آبرو برای منو خانوادم نزاشتن زندگیمو ب گند کشیدن ... الان خاهرشوهرم بوش مریضه بستری کردن میخان عملش کنن شوهرم میگ زنگش بزن بخاطر بچش و فلان... منم یه بار زدم اما جواب نداد آقا گفت شاید خابیده فردا بزن ... بنظرتون چیکار کنم فردا باز بزنگم یا نه ؟!؟ بلخشید ک طولانی شده 

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزنگ بگو زنگیدم ردی داد

بعدش اگه توی ی بحثی شوهرش و خواهرشوهرش پیش بیاد ، میفهمه که !! همه کاسه کوزه ها سر این بنده خدا خورد میشه . اگه نمیخواد زنگ بزنه ، بگه نمیزنم . دیگه این دروغا چیه 

کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏

از اون موقع تا الان هیچ کس به شما زنگ نزده ؟ مقصر دعوا کی بوده ؟ همسرتون؟

ن واقعا هیشکی زنگ نزده ... مقصر دعواشون دو تا خواهرش بوده 

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 
بعدش اگه توی ی بحثی شوهرش و خواهرشوهرش پیش بیاد ، میفهمه که !! همه کاسه کوزه ها سر این بنده خدا خورد ...

نظر خودت چیع ؟؟ اگ شما جای من بودید چیکار میکردین

نزنگ بگو زنگیدم ردی داد

آخه خواهرش بهش میرسونه ک دروغ گفتم

نظر خودت چیع ؟؟ اگ شما جای من بودید چیکار میکردین

اگه مقصر دعوا شوهر من بوده آره زنگ میزدم . به هر حال اونا بچشونه ، بی دلیل دعوا نمیکنن و کتک نمیزنن . لابد ی چیزی بوده

کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏