2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤩فواید‌دیگرنوره🤩

نوره طبیعی علاوه بر زدودن موهای زائد و پیشگیری از بیماری مهلک سرطان ، فواید فراوان دیگری هم دارد که به عنوان مثال می توان به اثر سفید‌کنندگی پوست اشاره کرد. تیغ ها و ژیلت ها پس از استفاده ، موجب تیره شدن پوست ناحیه استفاده شده می شوند اما نوره طبیعی نه تنها پوست ناحیه مورد استفاده را تیره نمی کند بلکه سفید تر هم می کند! به عبارت بهتر می توان گفت که نوره یک ماده معجزه گر طبیعی است.

ممکن است بوی نوره  برای بعضی افراد خوشایند نباشد. جهت #خوشبوکردن نوره می توان از عصاره های طبیعی مثل عصاره‌بابونه در ترکیب خمیر نوره استفاده نمود.

کسانی که تندخو و بد اخلاق هستند کف‌پاهایشان را نوره طبیعی زرنیخ دار بمالند و 5 دقیقه بعد بشویند. پا محل تجمع سوداست، و هم اندام انتهایی است و هم جاذبه زمین مدام خون و مواد زائد بویژه بخش سنگین آن یعنی سودا را به سمت خودش می کشد.

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

نوره زرنیخ‌دار

این ماده پودری مایل به طلایی رنگی است که از ترکیب آهک و زرنیخ تشکیل شده‌ است.

نوره‌طبیعی دارای ماده ای به نام آرسنیک در ترکیب خود می باشد. ماده آرسنیک موجود در نوره طبیعی باعث جلوگیری از سرطان‌خون و سایر سرطان ها می شود.

همین ماده آرسنیک موجود در نوره طبیعی و سنتی است که بوی تندی به آن داده است.

ممکن است این بو برای بعضی از افراد خوشایند نباشد ولی توجه داشته باشید که شما با استفاده از نوره های طبیعی :

هم موهای زائد بدن خود را از بین می برید و هم به دلیل وجود آرسنیک ، خود را شیمی درمانی طبیعی در برابر بیماری سرطان می نمایید!

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
معمولا عطاری ها میفروشن اینارو

پرسیدم ولی تیز بر و غیره دارن نوره زرنیخ دار سنتی میخوام  اینی که من میگم ارسنیک داره اونا ندارن

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
زرنیخ که مدفوع حیواناته واسه چی میخواین!!!!!

ززنیخ یه ماده ی معدنیه که واقعا نوره با زرنیخ خیلی واسه بدن خوبه اصلا پوستو سفیدو نرم و پنبه ای می کنه موهارو هم به مرور خیلی کم می کنه و 

تا جاییکه من میدونم  توی خراسان به مدفوع نمیدونم چه حیوونی زرنیخ میگن،😄😄

ممنونم،ولی به مدفوع میگن زرگی...معمولا هم به مدفوع خر میگن زرگی خر😂😂😂...

Zergi khar

من از سال ۹۴ خواننده خاموش بودم..۹۶اولین کاربریم..۹۹دومین کاربری که تعلیق شد به درخواست خودم..و الان هم که با سومین کاربری اینجااام:)