2777
2789

A12دارم راضیم

یه سری تاپیکا‌ مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیم‌کارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار می‌شه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایت‌میام‌نه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

A12دارم راضیم

فقط مثلا اسکرین ریکورد  را باید برنامه بنصبی و مثلا تو شاد در حال تماس نمیتونی از صفحه فیلم بگیری  و اینک اسکای رومم ضعیف میورد ولی دوربین عالیه باتری هم عالی

یه سری تاپیکا‌ مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیم‌کارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار می‌شه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایت‌میام‌نه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.

از لحاظ لوازم جانبی و اینا مشکلی نداشتی؟سخت افزاریش خوبه؟دوربینش و اینا.هنگ نمیکنه؟ ممنون میشم یخورد ...

من  دقیق یادم نمیاد اما با‌گارد و همه چی شد ۴ تومن

چند وقته دارینش؟

شش ماهه،عاشقشم،دوربینش وسطه و باکلاسه،الان گوشیایی ک دوربین کنارشونه میبینم اصن خوشم نمیاد،کلا خیلی دوسش داذم گوشیمو،حتی باa21هم مقایسه کردم این بهتر بود چون سری جدیده سامسونگه

نامه ای ب خودم:الان دیگه فقط تو رو دارم مراقبم باش😞😞