2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

4روز بینشون  به نظرت تم بگیرم یا نه

چه بامزه.خوش بحالت راحتی دوتا یکی میکنی..پسر منم سه روز دیگه تولدشه ولی سرما خورده موندم کیک بگیریم نگیریم. آره بد نیست تم بگیری ولی چجوری اخه میگی یکیشون دختره یکی پسر...یه تم اسپورت پیدا کنی..مثلا میکی موس و مینی موس...یا با دوتا رنگ دکور و لباساتونو ست کنین

اگه تم نگیرم به نظرت بد میشه

هرجور دوس داری گلم.من خودم بشخصه تاحالا تم نگرفتم.البته فقط تولد یک سالگی بچه اولیم کیکش و سالاد اولیه شامش هردو شکل خرگوش بودن.یعنی چون دیدن کیک خرگوش بود سالاد الویه رو شکل خرگوش تزیین کردم.ولی برای تزیین و وسایل پذیرایی حقیقتش تاحالا تم نخریم.ساده میگیریم ما.مخصوصا که فقط یکی دوبار اول مهمون دعوت کردیم و دیگه سالهای بعدش فقط من و شوهرم و بچه هام.همین..یه میز میچینم کیو میزاریم و رومیز رو تزیین میکنیم با گل و شمع..کنار مبل هم بادکنک و ریسه..البته ریسه دیگه الان مد نیست منم نمیزارم دیگه..ژله درست میکنم دوسه رنگ.پفیلا و شکلات و میوه هم اگه بود میزارم.ولی خب اگه میتونی و بچه هات میزارن و آرومن و همکاری میکنن میخوای تم بگیر مخصوصا که مهمون هم داری.کمک داری.؟30نفر سخته بچرخونی

هرجور دوس داری گلم.من خودم بشخصه تاحالا تم نگرفتم.البته فقط تولد یک سالگی بچه اولیم کیکش و سالاد اول ...

منم فقط امسال به خاطر یکسالگی پسرم مجبورم مفصل بگیرم دیگه سالای بعد فقط خودمونیم

ایشالله تا اون موقع خوب میشه تو برنامت چیه

ممنون گلم.انشالله.والا اصلا فعلا حرفشو نزدیم با شوهرم.همین چند روز پیش تولد خودم بود کیک و اینا گرفت شوهرم..سه تا بچه داریم سالی پنج بار کیک بخوریم دیگه حسابی پف میکنیم😂ولی پسرم اسباب بازیشو انتخاب کرده..معمولا من یه اسباب بازی میخرم باباشم یه کیک..تزیین میکنیم و عکس میگیریم.بماند که چقدر هم سر عکس گرفتن شیطنت میکنه پسرم😤😤

منم فقط امسال به خاطر یکسالگی پسرم مجبورم مفصل بگیرم دیگه سالای بعد فقط خودمونیم

آها یکسالگیه راس میگی آره مفصل بگیر...منم سال اولش رو سمت خونواده خودم و سال دومش رو سمت خونواده شوهرم گرفتم.دیگه سالای بعد خصوصی...