2777
2789

سلام دوستان ،شش روز دیگه عروسیمه ، میخاستم هایلایت کنم هزینش میشه یکوپونصد ،با کلاهم میشه ۵۰۰ ،موی خودمم خرمایی تیره تا باسنم،ازطرفی دوست دارم تغییر کنم از طرفی میترسم رنگ کنم بد بشه ،هزینشم بالاست

پسر قشنگم ،نور دیده ی من💙💙لااله الاانت سُبحانَکَ اِنّی کنتُ مِن الظالِمین☆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوای تغییر کنی ی لنز روشن بنداز ...موهای منم تا زیر باس ن بودن خررررر شدم رنگ کردم دیگ هرگز مث روز اول نشدن با صد تا ماسک مو درد کوفت خشکلن

یاد گرفتم به خودم احترام بذارم تا همواره مورد احترام و عنایت قرار بگیرم بهترین لباس و بهترین ادکلن مختص مصرف روزانه منه...بهترین ظرف ها و بهترین خوراکی ها برای خودمه مهمان جای خود....موهام هر روز شونه شده و با کوچکترین مریضی به خودم میرسم این تن منه با ارزش ترین دارایی که دارم و همیشه عاشق خودم میمونم تا عاشقم باشن♥️یاد بگیریم خود را دوست داشته باشیم 
من باوجود اینکه خیلی قشنگ شده بود رنگ موهام پشیمونم

چرا عزیزم ؟ خراب شد موهات؟

میخوای تغییر کنی ی لنز روشن بنداز ...موهای منم تا زیر باس ن بودن خررررر شدم رنگ کردم دیگ هرگز مث روز ...

والا منم موهام لخت و صافه ،اصن دوس ندارم رنگ کنم خشک میشه میسوزه نمیدونم چیکار کنم😭😭😭

هرچی ک خودت دوست داری قلبا اتجام بده

قلبا هم دوست رنگ کنم عوض شم هم میترسم بد بشه ،خوب نسه اونم دو سه رور مونده ب عروسی هم موهام خراب شه 😄 اصلا حس خیلی بدی دارم

قلبا هم دوست رنگ کنم عوض شم هم میترسم بد بشه ،خوب نسه اونم دو سه رور مونده ب عروسی هم موهام خراب شه ...

من برا عروسیم قصد رنگ کرون موهامو ندارم موهای من تازه کلی تناژ نارنجی و قرمزم داره ولی حیلی دیدم از زدن رنگ مو پشیمانن

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
من برا عروسیم قصد رنگ کرون موهامو ندارم موهای من تازه کلی تناژ نارنجی و قرمزم داره ولی حیلی دیدم از ...

من تا حالا موهامو رنگ نکردم ،فقط یبار پارسال بدون دکلره قهوه ایی کردم  ک تا گوشم الان مشکی شده بقیش ب خرمایی روشن میزنه ،واقعا نمیدونم چیکار کنم بخدا کابوس رنگ مو میبینم😂😂😂

من تا حالا موهامو رنگ نکردم ،فقط یبار پارسال بدون دکلره قهوه ایی کردم  ک تا گوشم الان مشکی شده ...

عروس مو تیره واقعا جدابه ... حیفه تا موهات سفید نشده رنگ نکن البته نطرمنه .. نطر خودت مهمتره

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
عروس مو تیره واقعا جدابه ... حیفه تا موهات سفید نشده رنگ نکن البته نطرمنه .. نطر خودت مهمتره

نظر خودمم همینه عزیزم ،نظر شمام محترمه😍

والا منم موهام لخت و صافه ،اصن دوس ندارم رنگ کنم خشک میشه میسوزه نمیدونم چیکار کنم😭😭😭

بنظرم رنگ موی خود بدم خیلی جذاب تر از زنگ های مصنوعی ...مطمن باش لنز روشن بذاری با آرایش خشکل کلی تغییر میکن 

یاد گرفتم به خودم احترام بذارم تا همواره مورد احترام و عنایت قرار بگیرم بهترین لباس و بهترین ادکلن مختص مصرف روزانه منه...بهترین ظرف ها و بهترین خوراکی ها برای خودمه مهمان جای خود....موهام هر روز شونه شده و با کوچکترین مریضی به خودم میرسم این تن منه با ارزش ترین دارایی که دارم و همیشه عاشق خودم میمونم تا عاشقم باشن♥️یاد بگیریم خود را دوست داشته باشیم