2777
2789

اولا بگم تبلیغ نیست ...

من کاربره قدیمی هستم ، وقیحه چندسال پیشو اینی ک داره عکسای بچه هارو میزاره انیستا و دعوای سایت با خواهرشوهرا و طرفداری از عروسا و...همممه اینارو گفتم بدونین کاربر قدیمی ام😂😂😂😂

من ی پیچ برای لباس بچه زدم ،پول تبلیغم نمیخاسم بدم که یه مشت فالور فیک بهم بده ...خودم از بوتیک هفته ای یه لباس حالا یا کاپشن یا لباس خونگی یا ....هدیه میدم و انلاینم جلو همه قرعه کشی میکنم 

به مناسبت افتتاحیه پیچ ام  این هفته آتی هدیه جذابی گذاشتم 

دلم نیومد اینجا نگم ، من ادرس پیچ و عکسشو می زارم ،هرکسی دوست داشت فالو کنه نه اجباره ن هیچییییی

اینم بگم برای افراد معلول و عضو نی نی سایت کلا ارسال ۲۵تومان ،رایگان کردم😊

حیف اینستا ندارم وگرنه ازتون حمایت میکردم بخاطر اینکه بلاگرا خیلی ب ناحق دارن پول تبلیغات میگیرن از صاحبای کسب و کارا

There is GOD💚💚💚   ..                                               

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیف اینستا ندارم وگرنه ازتون حمایت میکردم بخاطر اینکه بلاگرا خیلی ب ناحق دارن پول تبلیغات میگیرن از ...

من انقدی پول ندارم که ملیونی خرج بلاگرا کنم .... 

خیلی صادقانه از جنسای خودم برای مسابقه میزارم هم یکی خوشحال میکنم  و مطمنم کارما خوشحالیشو  بهم برمیگردونه 

هم فالور حقیقی میگیرم نه فیک

من انقدی پول ندارم که ملیونی خرج بلاگرا کنم ....  خیلی صادقانه از جنسای خودم برای مسابقه میزار ...

انشاءالله موفق باشید خدا ب کارتون رونق و برکت بده🌹

There is GOD💚💚💚   ..