سلام دوستان برای روی میزهای مبل سلطنتی جادستمالی چ مدلی میذارید ؟روی میز عسلی ها هم جا دستمالی میذارید؟لطفا عکس چیدمان میز مبل پذیرایی برای مهمان رسمی مثل خواستگاری رو بفرستید و منو راهنمایی کنید
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ممنون ببخشید بشقابها رو چطور از قبل میچینید یا بعد چایی اوردن بشقابهارو میارید میچینید جلو مهمون؟
برای مراسم خاستگاری بهتره اول خودتون چایی ببرید و راجب مهریه و.... صحبت کنید ولی ب نتیجه رسیدید عروس خانم چایی (بهتره تو فنجون باشه با نعربکی) بیاره بعد بشقاب ها رو بیارید و شیرینی رو پخش کنید
اگه از هم خوشتون نیامد شیرینی و گل رو پس بدید و عروس خانم چایی نبرن
اخه بعد میوه پوست کندن دستمال کاغذی نیاز میشه چیکار میکنین؟
خود دستمالو میارم دستمالای سافتلن جلداش قشنگه
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب